Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Etsitkö kiinnostavaa myyntityötä, jossa pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi ja menestymällä työssäsi sinulla on mahdollisuus edetä nopeasti?

Etsimme tavoitteellisia myyntiedustajia, jotka haluavat tehdä tulosta ja tienata kunnon provisiot (500e/onnistunut myynti). Vaikka toivomme sinun tavoittelevan isoja myyntiprovisioita, tarjoamme turvaksesi takuupalkan 450e/vk, kunhan teet töitä.

Tarjoamme sinulle myös kattavan myyntikoulutuksen, kannustavan työporukan sekä joustavat työajat.

Työ koostuu markkinoinnista ja myynnistä asiakastapaamisissa, jotka ajanvaraajamme ovat sopineet.

Toivomme sinun olevan kunnianhimoinen, motivoitunut ja ulospäinsuuntautunut. Työ on liikkuvaa, joten olisi hyvä, jos omistat auton. Ajokortin on välttämätön.

Mikäli ilmoitus herätti kiinnostuksesi, laita hakemuksesi ja CV sähköpostilla osoitteeseen rekry.timohelminen@gmail.com.

Web-osoite: http://www.goldenopportunity.fi/ Työnantaja: Tmi T.Helminen Sijainti: 11100 RIIHIMÄKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Helminen Timo, rekry.timohelminen@gmail.com Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 21.10.2016 21:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 11100 RIIHIMÄKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Tmi T.Helminen. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 11100 - Riihimäki , osoitteessa 11100 RIIHIMÄKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa