Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Suomen Tiimi-Ikkuna Oy ja Kymppi-Katto Oy ovat alansa johtavia yrityksiä alueellaan. Teemme kotitalouksien peruskorjauksia, ikkunat, ovet, katot ja ulkoverhoukset avaimet käteen periaatteella.Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut.

Haemme aktiivista ja oikean asenteen omaavaa henkilöä Satakunnan alueelle auttamaan asiakkaitamme peruskorjausasioissa. Käytössäsi on kokeneen organisaatiomme tuki. Mahdollisuus toimia myös yrittäjäpohjaisena.

Työnantaja: Juha Välikangas Oy/Suomen Tiimi-Ikkuna Oy Sijainti: 28100 PORI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sop.mukaan Yhteystiedot: Juha Välikangas, p 0400 767 545, juha.valikangas@tiimi-ikkuna.fi Ilmoitus jätetty: 15.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 28100 PORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut Juha Välikangas Oy/Suomen Tiimi-Ikkuna Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori , osoitteessa 28100 PORI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa