Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Tiimi-Ikkuna Oy ja Kymppi-Katto Oy ovat alansa johtavia yrityksiä alueellaan. Teemme kotitalouksien peruskorjauksia, ikkunat, ovet, katot ja ulkoverhoukset avaimet käteen periaatteella.Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut. Haemme aktiivista ja oikean asenteen omaavaa henkilöä Satakunnan alueelle auttamaan asiakkaitamme peruskorjausasioissa. Käytössäsi on kokeneen organisaatiomme tuki. Mahdollisuus toimia myös yrittäjäpohjaisena....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pori muut myymälätehtävät Pori myyjät ja kassahenkilöt Pori myyntialan tehtävät Pori myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut Juha Välikangas Oy/Suomen Tiimi-Ikkuna Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 28100 - Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa