Duunitori suosittelee
Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Kuorma-automyyjä Veholle Seinäjoelle

Adecco Finland

Finland

Asiakaspalveluhenkisiä vuokraamomyyjiä Tuusulaan

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 15.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen Tiimi-Ikkuna Oy ja Kymppi-Katto Oy ovat alansa johtavia yrityksiä alueellaan. Teemme kotitalouksien peruskorjauksia, ikkunat, ovet, katot ja ulkoverhoukset avaimet käteen periaatteella.Tarjoamme kilpailukykyiset tuotteet ja palvelut. Haemme aktiivista ja oikean asenteen omaavaa henkilöä Satakunnan alueelle auttamaan asiakkaitamme peruskorjausasioissa. Käytössäsi on kokeneen organisaatiomme tuki. Mahdollisuus toimia myös yrittäjäpohjaisena....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Pori myyjät ja kassahenkilöt Pori myyntialan tehtävät Pori muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.08.2016 ja sen on julkaissut Juha Välikangas Oy/Suomen Tiimi-Ikkuna Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 05.11.2016. Työpaikka sijaitsee Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus