Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 11.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Smartia Oy on valtakunnallisesti toimiva ja nopeasti kasvava yritys, joka keskittyy energiaremonttien myyntiin yksityisille asiakkaille. Tuotteisiimme kuuluvat ikkunat, ulko-ovet, autotallin nosto-ovet sekä kattoremontit. Pystymme tarjoamaan asiakkaille isompia kokonaisuuksia kerallakin. Haemme nyt myyjää/etupalvelumyyjää vahvistamaan toimintaamme Oulun seudulla. Haluatko olla osa vastuuntuntoista sekä luotettavaa yritystämme, jolle tärkein asia on asiakkaan tyytyväisyys sekä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Oulu muut myymälätehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyntialan tehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Oulu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut Smartia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 01.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90400 - Oulu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus