Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Työpaikkakuvaus

Suomen- ja ruotsinkielinen myyntiedustaja, 2 paikkaa

Etsimme kahta myyntiedustajaa maltalaisen asiakkaamme puolesta.
Malta ja yritys tarjoavat sinulle:
-Virallisena kielenä on englanti
-Uramahdollisuuksia
-Ainutlaatuisen työympäristön ja 300 auringonpaisteista päivää vuodessa

Työsi on lakituotteiden myyntiä ja yritys kouluttaa sinut siihen. Saat täyden tuen yrityksen laki- ja talousosastolta.
Työskentelet kiireisessä, mutta jännittävässä työympäristössä. Yritys odottaa erinomaisia tuloksia ja kovaa työtä. Saat myös ainutlaatuisen tienausmahdollisuuden rajattoman bonusjärjestelmän ansiosta. Työskentelet sekä senioredustajien että myyntiedustajien kanssa. Olet asiakkaan ensimmäinen kosketuspinta yritykseen ja olet vastuussa paikkansapitävien ja hyödyllisten tietojen hankinnasta senioriedustajille. Yrityksessä jo työskentelevät edustajat ovat Pohjoismaiden parhaimmistoa ja yritystä pidetään muutenkin erinomaisena kouluna myyntialalle. Yrityksessä työskennellessä hyödynnetään paljon yksilökoulutusta sekä soittoanalyysejä. Keskimääräinen palkka kahden kuukauden jälkeen on 4670 EUR/kk. Perusalkka750 EUR/kk+ 550 EUR asumistuki + provisio. Sinun on puhuttava sujuvasti suomea. Lisäksi vaaditaan myös ruotsin- ja englanninkielen taitoa.
Yritys tarjoaa ainutlaatuisen uramahdollisuuden ja jännittävän työn kansainvälisessä ilmapiirissä uniikilla palkkausjärjestelmällä, jossa ei ole kattoa. Yritys järjestää ensimmäisen kuukauden majoituksen Maltalla.
Toivomamme hakija:
-Nauttii nopeatempoisesta työstä
-On iloinen ja erittäin energinen
-Työskentelee järjestelmällisesti
-Omaa hyvän kuuntelutaidon
-On valmis kehittymään parhaaksi mahdolliseksi myyntiedustajaksi

Merkitse hakemukseesi "Sales representative" ja lähetä hakemuksesi CVn ja mahdollisten muuttopäivämäärien kanssa vacancies@recruitiz.com. Valitut kandidaatit lennätetään Maltalle yhtiön piikkiin.

RECRUITIZ on kansainvälinen rekrytointiyritys, jonka pääkonttori on Maltalla. Se on erikoistunut asiakaspalvelualan rekrytointeihin. Se on pyörittänyt monta vuotta menestyksekästä puhelinkeskusta, mikä on antanut sen henkilökunnalle hyvän ymmärryksen alasta ja edellytykset varmistaa menestys kaikissa tilanteissa. Laaja verkostomme ja asiantuntemuksemme Pohjoismaiden markkinoilla tekee meistä edelläkävijän alueella.

Työnantaja: Recruitiz Limited Sijainti: 137 Spinola Road St Julians Malta, Malta Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Immediate Yhteystiedot: Nicolette Barthet, Puh: (00) 35620104142 Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: 31.12.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Recruitiz Limited. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla malta , osoitteessa 137 Spinola Road St Julians Malta, Malta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa