Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä myyntiosastoille Turun tavara

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Ilmoitus jätetty 08.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Suomen- ja ruotsinkielinen myyntiedustaja, 2 paikkaa Etsimme kahta myyntiedustajaa maltalaisen asiakkaamme puolesta. Malta ja yritys tarjoavat sinulle: -Virallisena kielenä on englanti -Uramahdollisuuksia -Ainutlaatuisen työympäristön ja 300 auringonpaisteista päivää vuodessa Työsi on lakituotteiden myyntiä ja yritys kouluttaa sinut siihen. Saat täyden tuen yrityksen laki- ja talousosastolta. Työskentelet kiireisessä, mutta jännittävässä työympäristössä. ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät malta myyjät ja kassahenkilöt malta myyntialan tehtävät malta muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Recruitiz Limited. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla malta .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus