Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

T- Marketing edustaa Ruotsalaisen JMS Vattenrening 25 vuoden kokemukseen markkinoida ja asentaa korkelaatuisa vedensuodatuslaitteistoja Suomessa. www.jms-vattenrening.se Markkinointiin erikoistunut palvelu- ja ratkaisutoimittaja niille kiinteistöille joilla on oma kaivo. Myös merivedestä juomavettä. Haemme nyt myyntiedustajaa Länsi-Uudellemaalle. Tarjoamme myytäväksi markkinoiden parhaat suodattimet kaivoveden (pora kaivo ja rengaskaivo) ongelmiin. Annamme käyttöösi tehokkaat työskentelyvälineet. Kokemus ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lohja muut myymälätehtävät Lohja myyjät ja kassahenkilöt Lohja myyntialan tehtävät Lohja myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Lohja .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut T-Marketing Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lohja .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus