Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Leimar Service Oy on kasvava kotimainen myyntiyhtiö, joka on keskittynyt huolto- ja kunnossapitotuotteiden myyntiin eri toimialoille. Toimitamme ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet nopeasti ja vahvalla ammattitaidolla koko maan laajuisesti. Valmistamme ja tuomme itse maahan laajan tuotevalikoiman laadukkaita huoltotuotteita. Pääkonttorimme sekä varastomme sijaitsevat Kuopiossa.

Työskentelet omalla myyntialueellasi tehden liikkuvaa myyntityötä. Odotamme sinulta halua ja kykyä kehittyä työssäsi ja kasvattaa oman alueesi myyntiä.

Sinun tulee kartoittaa ja ymmärtää asiakkaan tarpeet ja löytää niihin sopivat ratkaisut laajasta tuotevalikoimastamme.Tehtäväsi koostuu sekä olemassa olevien asiakkuuksien hoitamisesta, että uusien asiakkaiden hankkimisesta.

Menestyeäksesi tässä työssä sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot.
Sinulla on päättäväinen ja asiakaslähtöinen lähestymistapa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön. Pystyt itsenäisesti ja oma-aloitteisesti tekemään työtäsi kentällä. Sinulla ei välttämättä tarvitse olla myyntialan taustaa, koska perehdytämme sinua jatkuvasti tuotteisiimme sekä tehtävääsi.
Tehtäväsi edellyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle:

Kannustavan ja todella kilpailukykyisen palkkauksen ja ammattikäyttöön suunnatut laadukkaat tuotteet myytäväksesi
. Saat jatkkuvaa koulutusta niin myynnin kuin tuotteidenkin osalta.

Sinulta odotetaan:

Aktiivista ja oma-aloitteista otetta myyntityöhön sekä sosiaalisuutta ja yhteistyökykyä. Rohkeutta ja päättäväisyyttä saavuttaa tavoitteet
Halua menestyä, oppia ja kehittyä työssäsi

Ota rohkeasti yhteyttä !

Työnantaja: Leimar Service Oy Sijainti: 70780 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Antti Piispanen 044 9793 353 Ilmoitus jätetty: 09.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 70780 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.08.2016 ja sen on julkaissut Leimar Service Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 70780 - Kuopio , osoitteessa 70780 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa