Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etsimme osaksi myyntitiimiämme aktiivista, ulospäinsuuntautunutta myyntitykkiä markkinoimaan innovaatiotamme, Watectoria. Työtehtävinä on tuotteen markkinointi ja myynti, potentiaalisten asiakkaiden kartoittaminen ja kontaktointi. Toivomme Sinun olevan verkostoitunut ja aidosti hyvä tyyppi. Koulutamme Sinut tehtävääsi, mutta kokemus myyntialalta välttämätöntä. Palkkaus on provisiolla ja voit olla esim. toiminimellä toimiva henkilö.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja/tai cv:si jani.alatainio@nwd.fi

Tule osaksi kasvavaa yritystä!

Watector on kotimainen tuoteuutuus jolle on myönnetty Suomen Avainlippu ja Finanssialan sertifikaatti. Uudenlaisella vesivuotohälyttimellä, Watectorilla, voidaan minimoida vesivahingot ja niistä johtuvat homeongelmat. Vakuutusyhtiöiden suosittelema tuoteuutuus on helppo ja nopea asentaa. Lisätietoja: www.watector.com

Työnantaja: NWD Technologies Oy Sijainti: Sannitie 2, 94400 KEMINMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jani Alatainio, Puh: (040) 5671796, jani.alatainio@nwd.fi Ilmoitus jätetty: 02.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Sannitie 2, 94400 KEMINMAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 02.09.2016 ja sen on julkaissut NWD Technologies Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Keminmaa , osoitteessa Sannitie 2, 94400 KEMINMAA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa