Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Asiakkaamme etsii riveihinsä myyntiedustajaa Suomesta! Tuote on kansainvälisesti käytössä oleva pöytävarausjärjestelmä, yksi alansa suurimpia ja käytetyimpiä. Muualla Euroopassa heidän asiakkainaan ovat mantereen parhaat ravintolat, mutta Suomessa tuote on vielä suhteellisen vähän käytetty. Nyt yritys on kuitenkin päättänyt lähteä valloittamaan Suomea! Myyntiedustajan tehtävänä on luoda kontakteja suomalaisravintoloihin ja tehdä varausjärjetelmää tunnetummaksi alalla.

Olisit yritykselle Suomen ensimmäinen myyntiedustaja ja vastuussa suoraan johdolle. Tämä tarkoittaa jonkin verran matkustuspäiviä vuodessa, mutta pääasiassa työ tehtäisiin Suomessa. Sinulle tarjotaan asianmukainen koulutus ja kaikki tarvittava tuki.

Odotamme sinulta ravintola-alan tuntemusta ja myyntikokemusta. Tekninen erityisosaaminen ei ole tarpeen, mutta toki perustason kokemus tietokoneasioista helpottaa elämääsi myös tässä tapauksessa. Työ sopii hyvin sellaiselle, joka on tehnyt töitä ravintola-alalla, mutta haluaa vaihteeksi kokeilla päivä- ja toimistotöitä. Arvostamme laajaa kontaktiverkostoa ja kykyä luoda sellaista.

Kiinnostuitko? Lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen antti@misattikkiin.com

Viimeinen hakupäivä 30.10.2016. Peruspalkka 3000€ / kk, lisäksi bonusjärjestelmä mahdolinen.

Työnantaja: Antti Tuomola Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Antti Tuomola, 0456798818, antti@misattikkiin.com Hakemukset: Vapaamuotoinen hakemus ja CV osoitteeseen antti@misattikkiin.com Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut Antti Tuomola. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa