Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Nordic Sales Crew kasvattaa joukkuettaan myynnin tehtäviin!

Olemme myyntitoimisto täynnä energiaa ja paloa kehittyä. Yhdessä tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita kohtaamisia myynnin parissa. Sinulta vaadimme oikeanlaista asennetta, joukkuepeliä, halua kehittyä, sekä tahtoa haastaa jatkuvasti itseäsi. Meille tärkeintä on myyjien arvostaminen sekä mahdollisuus saada ansaitsemasi korvaus työstäsi.

Mikäli tunnistat itsesi edellisistä kriteereistä, tarjoamme sinulle haastavan, monipuolisen ja palkitsevan työympäristön. Joukkueessamme on erinomainen ilmapiiri ja valmennuksien, sekä koulutusten lisäksi kehitämme jatkuvasti toisiamme.

SANNAN RUOKAKASSI, Liikkuvan myynnin osaaja

Asiakkaamme Sannan Ruokakassi etsii liikkuvia myynninosaajia päivittäiseen myyntityöhön, sekä tapahtumatiimiin paikkakunnille Turku, Porvoo, Helsinki, Vantaa ja Espoo

Sannan Ruokakassi toimittaa asiakkailleen herkullisia ja terveellisiä ruokakasseja, sisältäen reseptit ja tarvittavat raaka-aineet ruokien valmistamiseksi. Palvelu on työkalu helpottamaan talouksien kiireistä arkea ajallisesti ja taloudellisesti.

Tässä palkitsevassa työtehtävässä olet osana motivoitunutta myyntitiimiä jossa myynti tapahtuu kasvotusten pääkaupunkiseudulla. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden olla osana tapahtumatiimiä pääkaupunkiseudun päätapahtumissa ja suurimmissa kauppakeskuksissa.

Arvostamme kykyä kohdata uusia haasteita päättäväisesti ja ennakkoluulottomasti. Odotamme sinulta asennetta, rohkeutta, sekä halua edetä urallasi. Täydellinen myyjä sinun ei tarvitse olla, vaan meidän esimiehemme ottavat vastuun sinun kehittämisestä.

Työ on ilta ja viikonloppupainotteista, joten se soveltuu hyvin opiskelijoille ja henkilöille jotka ovat halukkaita reilulle lisätienistille. Tunteja on mahdollisuus tehdä 10-25 tuntia viikossa.

Tekemällä työsi hyvin, on sinulla mahdollisuus saada tuntuva korvaus työstäsi. Myyjiemme keskimääräinen tuntitienesti on syyskuussa ollut 20-30 euroa tunnissa.

Työnantaja: Nordic Sales Crew Oy Sijainti: HELSINKI Työajat: iltatyö Työ alkaa: Heti Yhteystiedot: Juuso Saarinen juuso.saarinen@nordicsalescrew.com +358 (0) 50 506 1438 Ilmoitus jätetty: 06.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Nordic Sales Crew Oy. Kyseessä on iltatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa