Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme kaksi energistä myyntiedustajaa nopeasti kasvavaan tiimiimme.

Vastaat eri tuotemerkkiemme eri osa-alueista yrittäjä henkisessä tiimissämme johon kuuluu asiakassuhteiden ylläpito, uusasiakashankinta, messut, tuotekoulutukset, myyntipalaverit, mallistojen myynti ja esittely sekä tilauksien lyönti sekä seuranta.

Vaikutat päivittäiseen toimintaan sekä konttorilla että asiakkailla ja olet tulosvastuullinen. Sinulla on alan kokemusta ja ennen kaikkea olet hyvin systemaattinen ja organisointi kykyinen ja kykenet omatoimiseen päätöksentekoon olematta itsekäs ja samalla tiimipeluri joka auttaa kolleegoja tarvittaessa ja pyytäessä.

Olet valmis ja kykenet joustamaan työajoissa etkä pelkää työntekoa ja vastuuta.

Tehtävän kuvaus:

Myynti ja myynnin edistäminen
Uusasiakashankinta
Asiakaspalvelu ja sen ylläpitäminen
Konttorin ylläpito
Messut

Edellytykset:

Vaatealan kokemus yli 2 vuotta
Vaate/kaupan/myynti alan koulutus

Web-osoite: http://www.griffin.fi Työnantaja: Griffin & Partners Oy Sijainti: Kiviaidankatu 2A, 00210 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Arash Radan, 0503411330, arash@griffin.fi Hakemukset: Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen info@griffin.fi (otsikoksi: Supermyyjä oma nimi) Ilmoitamme vain haastatteluun valituille henkilöille. Tiedustelut ja kysymykset sähköpostitse. (http://www.griffin.fi) Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kiviaidankatu 2A, 00210 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Griffin & Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kiviaidankatu 2A, 00210 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa