Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Account / Key Account Manager

Fonecta

Helsinki

Junior Account Manager

Fonecta

Helsinki

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kaksi energistä myyntiedustajaa nopeasti kasvavaan tiimiimme. Vastaat eri tuotemerkkiemme eri osa-alueista yrittäjä henkisessä tiimissämme johon kuuluu asiakassuhteiden ylläpito, uusasiakashankinta, messut, tuotekoulutukset, myyntipalaverit, mallistojen myynti ja esittely sekä tilauksien lyönti sekä seuranta. Vaikutat päivittäiseen toimintaan sekä konttorilla että asiakkailla ja olet tulosvastuullinen. Sinulla on alan kokemusta ja ennen kaikkea olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Vattuniemi() myyjät ja kassahenkilöt Vattuniemi() myyntialan tehtävät Vattuniemi() muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Griffin & Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus