Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme kaksi energistä myyntiedustajaa nopeasti kasvavaan tiimiimme. Vastaat eri tuotemerkkiemme eri osa-alueista yrittäjä henkisessä tiimissämme johon kuuluu asiakassuhteiden ylläpito, uusasiakashankinta, messut, tuotekoulutukset, myyntipalaverit, mallistojen myynti ja esittely sekä tilauksien lyönti sekä seuranta. Vaikutat päivittäiseen toimintaan sekä konttorilla että asiakkailla ja olet tulosvastuullinen. Sinulla on alan kokemusta ja ennen kaikkea olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Vattuniemi() muut myymälätehtävät Vattuniemi() myyjät ja kassahenkilöt Vattuniemi() myyntialan tehtävät Vattuniemi() myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Vattuniemi() .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Griffin & Partners Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa