Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Työpaikkakuvaus

Data Cosmos Oy etsii Myyntiedustajaa Ouluun!

Data Cosmos Oy on kotimainen IT-palveluyritys. Keskitymme It-tukipalveluihin, kotisivujen ja sähköpöstipalveluiden ylläpitoon, laitehuoltoihin- ja myyntiin sekä keskitettyyn tietoturva / varmuuskopiointiohjelmistorakaisuihin.

Etsimme tuloshakuista, määrätietoista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä B2B-myyntiin. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta alalta ja aiempaa kokemusta palvelumyynnistä. Sinulla on myös kiinnostusta IT-alan liiketoimintaa kohtaan, olet oppimishaluinen ja sinulta löytyy hyvät organisointikyvyt.
Työtehtäviisi kuuluu nykyisten asiakkaiden kontaktointi, uusasiakashankinta, palveluiden ja ratkaisujen myynti, myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä asiakassuhteista huolehtiminen.

Palkkaus muodostuu kiinteästäpalkasta ja provisiosta.Lisäksi tarjoamme hyvälle myyntiedustajalle työsuhdeauton, tietokoneen ja puhelimen.

Lähetä hakemuksesi marcus@datacosmos.fi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden haettua paikkaa!

Marcus Kärkkäinen
Toimitusjohtaja
marcus@datacosmos.fi
+358 40 849 7828
Data Cosmos Oy
www.datacosmos.fi

Web-osoite: http://www.iggo.fi Työnantaja: Data Cosmos Oy Sijainti: 90100 OULU Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.10.2016 Yhteystiedot: Marcus Kärkkäinen Toimitusjohtaja marcus@datacosmos.fi +358 40 849 7828 Data Cosmos Oy www.datacosmos.fi Ilmoitus jätetty: 26.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Data Cosmos Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu , osoitteessa 90100 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus