Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 26.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Data Cosmos Oy etsii Myyntiedustajaa Ouluun! Data Cosmos Oy on kotimainen IT-palveluyritys. Keskitymme It-tukipalveluihin, kotisivujen ja sähköpöstipalveluiden ylläpitoon, laitehuoltoihin- ja myyntiin sekä keskitettyyn tietoturva / varmuuskopiointiohjelmistorakaisuihin. Etsimme tuloshakuista, määrätietoista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa henkilöä B2B-myyntiin. Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva koulutus esimerkiksi kaupalliselta alalta ja aiempaa kokemusta palvelumyynnistä. Sinulla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu myyntialan tehtävät Oulu muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi DATA COSMOS OY Y-tunnus 2185800-6 Toimiala Atk-laitteisto- ja ohjelmistokonsultointi Rinnakkaistoiminimet Iggo Services

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 26.09.2016 ja sen on julkaissut Data Cosmos Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 20.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 90100 - Oulu . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus