Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Nordic Skin on vuonna 2009 perustettu maahantuonti- ja koulutusyritys, joka palvelee esteettisen lääketieteen ja kauneusalan ammattilaisia Pohjoismaissa, Baltiassa ja Pietarin alueella. Tuotevalikoimaamme kuuluu täyteaineita, mesoterapia- ja happokuorintatuotteita sekä ammattikosmetiikkaa. Kärkibrändejämme ovat Hydryalix™, Crystalys™, Pharmann®, UltraLift™ HIFU, ja Norel® Dr Wilsz.

Yritys sijaitsee Helsingin keskustassa.

Nordic Skin -myyntiedustaja
Oletko sinä tuloksiin pyrkivä myynnin ammattilainen?
Etsimme Suomen alueelle myyntiedustajaa vastaamaan uusasiakashankinnasta ja kosmetiikkatuotteiden aktiivisesta myynnistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
tuloshakuista asennetta,
ainakin kolmen vuoden myyntikokemusta,
hyviä ihmissuhdetaitoja,
organisointikykyä ja oma-aloitteisuutta,
kykyä työskennellä itsenäisesti,
kaupallista/kauneusalan koulutusta tai muuta soveltuvaa koulutusta

Ruotsin kielen suullinen ja/tai kirjallinen osaaminen on etu.
Tarjoamme sinulle kokoaikatyötä laadukkaan kosmetiikan parissa. Itsenäistä työtäsi tukee joukko innokkaita ammattilaisia.

Jos tunnet olevasi etsimämme henkilö, lähetä hakemuksesi ja cv:si palkkatoiveineen osoitteeseen info@nordicskin.net. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiedottaja Hanna Järvinen arkisin klo 16.00 - 18.00. Voit soittaa numeroon 0400 955 625 tai lähettää kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen hanna@nordicskin.net.

Web-osoite: http://www.beautyoutlet.fi Työnantaja: Yag Oy Sijainti: Yrjönkatu 8 A 2, 00120 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Hanna Järvinen 0400 955 625 hanna@nordicskin.net Niko Laiho 0400 620 659 niko@nordicskin.net Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Yrjönkatu 8 A 2, 00120 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Yag Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Yrjönkatu 8 A 2, 00120 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa