Duunitori suosittelee
Sales Manager

MobileCV Oy

00101 - Helsinki

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Ilmoitus jätetty 21.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Nordic Skin on vuonna 2009 perustettu maahantuonti- ja koulutusyritys, joka palvelee esteettisen lääketieteen ja kauneusalan ammattilaisia Pohjoismaissa, Baltiassa ja Pietarin alueella. Tuotevalikoimaamme kuuluu täyteaineita, mesoterapia- ja happokuorintatuotteita sekä ammattikosmetiikkaa. Kärkibrändejämme ovat Hydryalix™, Crystalys™, Pharmann®, UltraLift™ HIFU, ja Norel® Dr Wilsz. Yritys sijaitsee Helsingin keskustassa. Nordic Skin -myyntiedustaja Oletko sinä tuloksiin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Helsinki myyjät ja kassahenkilöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Yag Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus