Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Oy S.W. Lauritzon & Co Ab on vuonna 1911 perustettu perheyritys, joka on alansa vahva
kangaseditori. Lauritzonin korkeatasoinen huonekalukankaiden mallisto on laaja ja monipuolinen. Kankaita myydään sisustus- ja huonekaluliikkeissä ympäri Suomen.
Työskentely on myös tiivistä yhteistyötä huonekalutehtaiden, arkkitehtien ja sisustajien sekä verhoilijoiden kanssa. Lauritzonin mallistoa myydään Suomen lisäksi Baltian maissa ja Ruotsissa. Oma kangas- ja tapettimyymälä sijaitsee Helsingissä, Kapteeninkadulla. Siellä myydään omien kokoelmien ja edustusten lisäksi myös muiden kangas- ja tapetti-editoreiden kokoelmia. Yritys työllistää tällä hetkellä 23 ihmistä ja yrityksen liikevaihto on n. 4,4 milj. euroa.

Etsimme myyntitiimiimme tekstiili- ja sisustusalan tuntevaa ALUEMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ.
Työskentelet yhteistyössä jälleenmyyjiemme kanssa (osassa Suomea), edustat ja esittelet heille Lauritzonin eri kangas- ja tapettivalikoimia. Työhösi kuuluu matkustelua, joten oma auto on välttämätön. Toimipisteesi sijaitsee Helsingin Malmilla.
Tulet hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, pidät itsenäisestä ja tulosvastuullisesta
työskentelystä ja olet luonteeltasi joustava ja oma-aloitteinen.

Web-osoite: http://www.lauritzon.fi Työnantaja: Oy S.W. LAURITZON & CO Ab Sijainti: Teerisuonkuja 6, 00700 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 24.10.2016, HETI Yhteystiedot: Hakemukset (sis. CV ja palkkatoivomus) osoitteeseen info@lauritzon.fi tai postitse osoitteeseen Oy S.W. Lauritzon & Co Ab, Rolle Lauritzon, Teerisuonkuja 4, 00700 Helsinki. Lisätietoja antaa Rolle Lauritzon, puh. 050 2864. Hakemukset: Oy S.W. Lauritzon & Co Ab, Teerisuonkuja 6, 00700 Helsinki. Kuoreen merkintä Myyntiedustaja Ilmoitus jätetty: 30.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Teerisuonkuja 6, 00700 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Oy S.W. LAURITZON & CO Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Teerisuonkuja 6, 00700 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa