Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oy S.W. Lauritzon & Co Ab on vuonna 1911 perustettu perheyritys, joka on alansa vahva kangaseditori. Lauritzonin korkeatasoinen huonekalukankaiden mallisto on laaja ja monipuolinen. Kankaita myydään sisustus- ja huonekaluliikkeissä ympäri Suomen. Työskentely on myös tiivistä yhteistyötä huonekalutehtaiden, arkkitehtien ja sisustajien sekä verhoilijoiden kanssa. Lauritzonin mallistoa myydään Suomen lisäksi Baltian maissa ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki myynti- ja kaupan alan johtopositiot Helsinki päällikkötason positiot myyntialan tehtävät myynti- ja kaupan alan johtopositiot Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluemyyntipäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut Oy S.W. LAURITZON & CO Ab. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 03.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus