Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme myyntiedustajia, jotka ovat itsenäisiä yrittäjiä myymään Help a Boss -esimiestyön ja johtamisen sovellusta yritysasiakkaille. Tehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta, asiakastapaamiset etänä tai asiakkaan luona ja myyntiprosessin hoito. Työkokemus B2B myynnistä ja esimiestyön ja johtamisen tuntemus katsotaan eduksi. Myyntialueesi sovitaan yhdessä kanssasi sinulle sopivaksi.

Edellytämme sinulta tuloshakuista työotetta, sovitun myyntiprosessin noudattamista sekä sovittua kontaktimäärää kuukausittain. Hyvät viestinnälliset valmiudet ja yhteistyö- ja neuvottelutaidot ovat välttämättömiä menestyksen edellytyksiä. Alueesi yrityskentän tuntemuksesta on etua, mutta se ei ole välttämättömyys.

Arvostamme, aktiivisuutta, sinnikkyyttä ja paloa tehdä tulosta. Olet itsenäiseen myyntityöhön kykenevä myyntiammattilainen tai sellaiseksi haluava. Olet tuloksellinen neuvottelija ja tottunut erilaisten toimialojen asiakaskontakteihin. Nautit haasteista ja olet sitoutunut tekemään nopeaa ja pitkäjänteistä myyntityötä eri kokoisissa asiakasyrityksissä.

Maksamme kannustavan provision toteutuneesta myynnistä ilman ylärajaa.

Sinulla voi olla muitakin myyntituotteita. Johtamiseen, konsultointiin tai vakuuttamiseen liittyvät tuotteet ja asiakaskunta saattavat jopa tukea Help a Boss -sovelluksen myyntiä.

Help a Boss on täysin uudenlainen esimiestyön ja johtamisen internetsovellus, joten pääset aloittamaan myyntityösi ilman vastaavia kilpailevia tuotteita. Annamme tarvittavan koulutuksen myyntityösi tueksi.
Lisätietoja: http://helpaboss.fi

Web-osoite: http://www.afectar.fi Työnantaja: Afectar Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopivan henkilön löytyessä. Yhteystiedot: Nina Brandenburg puhelin 040 413 5262 nina.brandenburg@afectar.fi Hakemukset: nina.brandenburg@afectar.fi puhelin: 040 413 5262 Nina Brandenburg Ilmoitus jätetty: 23.09.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Afectar Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa