Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Henkilöstöpalvelu Heimo luo uudenlaista työnteon ja työn tarjoamisen kulttuuria. Ketterässä ja kokeneessa Heimossa työtä tehdään henkilökohtaisella otteella, rehdisti. Heimotyö-, Heimorekry- ja Heimopäällikkö-palvelut pitävät huolen siitä, että työt löytävät tekijänsä, tekijöillä riittää töitä ja työt tulevat tehdyksi.

Haemme nyt asiakkaallemme Päijän Veneelle MYYNTIEDUSTAJAA.

Päijänvene Oy on vesivehmaalainen veneitä valmistava yritys, jossa soutuveneitä valmistetaan jo kolmannessa polvessa. Lasikuituisia Merenkulkulaitoksen hyväksymiä soutuveneitä on valmistettu yli 40 000 kpl ja veneitä toimitetaan lisäksi myös Ruotsiin ja Norjaan. Turvallisuus, kestävyys, helppohoitoisuus ja vakaus ovat periaatteita, joilla yrityksen veneet tehdään.

Myyntiedustajan tehtävässä tulet työskentelemään pohjoismaisten yritysasiakkaiden parissa, erityisesti ruotsalaisten ja norjalaisten. Sinulla on kyky kartoittaa asiakkaan tarpeet ja tehdä pitkäjänteistä myyntityötä. Työskentelet pääasiassa puhelimen ja sähköpostin välityksellä, joten sinulla tulisi olla hyvä kirjallinen ja suullinen ilmaisukyky.

Odotamme sinulta aiempaa kokemusta sekä näyttöjä menestyksellisestä myyntityöstä. Asenteesi on tuloshakuinen, aktiivinen ja myyntihenkinen. Olet halukas oppimaan uutta ja työskentelet määrätietoisesti saavuttaaksesi sinulle asetetut tavoitteet. Asiakaskentän takia edellytämme vahvaa ruotsin ja englannin kielen taitoa. Tarpeen vaatiessa olet myös valmis matkustamaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn, kilpailukykyisen palkan sekä työssä menestymiseen tarvittavan taustatuen. Valittu henkilö perehdytetään käytännön työhön. Työ on määräaikainen, kestäen asiakasprojektin ajan.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi liitteineen ja palkkatoiveineen alla olevan linkin kautta, viimeistään 30.10.2016 mennessä. Lisätietoja tehtävästä Henkilöstöpalvelu Heimolta antaa heimopäällikkö Marja Koikkalainen, puh. 044 777 5102, marja.koikkalainen@hpheimo.fi.

www.hpheimo.fi www.paijanvene.fi

Web-osoite: http://hpheimo.fi Työnantaja: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy Sijainti: 17130 VESIVEHMAA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Henkilöstöpalvelu Heimo Oy, Aleksanterinkatu 26 15140 Lahti, p.0447775100 heimo@hpheimo.fi Hakemukset: https://www.saimanet.com/smarthome/aew.html?did=21021&jc=96&job_id=4898 Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 17130 VESIVEHMAA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Henkilöstöpalvelu Heimo Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 17130 - Asikkala , osoitteessa 17130 VESIVEHMAA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa