Duunitori suosittelee
Kiinteistönvälittäjä, myyntineuvottelija

REMAX Aitio

Espoo

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Aluemyyjä lämpöpumppu-tuotteiden myyntiin

Adecco Finland

Finland

Tuotannonkehittäjä Lai-Mu Oy:lle

Adecco Finland

Finland

Myyntineuvottelija (2), Helsinki

Valio

Helsinki

Ilmoitusmyyjä

Printmix Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

OMA DESIGN ON MINJONIA VAILLA! Minjon etsii nyt Oma Designille sanavalmista myyntiassaria, joka on valmis ottamaan myyntiliidit haltuun kreisihyvällä asenteella! Työtehtävä on sesonkiluonteinen ja töitä on tarjolla noin 12 tuntia viikossa. Oma Design on päiväkoti-, urheiluseura- ja koulukuvaamo, joka toimii kaikkialla Suomessa. Oma Design on perustettu uudistamaan kauan paikallaan ollutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki myyntialan tehtävät Helsinki määräaikainen Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt myyntialan tehtävät määräaikainen .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Minjon Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus