Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

V2B VIDEOVIESTINTÄ ON MINJONIA VAILLA!

Haemme asiakkaallemme V2B Videoviestintä Oy:lle reipasta ja sanavalmista myyntiassistenttia! Työtehtävä on osa-aikainen ja ihanteellisesti tehtävään valittava assistentti pystyy työskentelemään joustavasti noin
2-5 päivää viikossa.

Myyntiassistentin päätehtävä on uusien asiakkaiden kontaktointi puhelimitse ja tapaamisten sopiminen. Tehtävänkuva antaa loistavan tilaisuuden kartuttaa kokemusta B2B-myynnistä osana nuorekasta ja sparraavaa tiimiä. V2B on vakiinnuttanut asemansa videotuotantoalalla viime vuosien aikana ja jatkaa määrätietoisesti kasvuaan. Tässä työpaikassa yhdistyy ammattitaitoinen tekeminen ja yhteen hiileen puhaltaminen!

Mitä haemme?

Odotamme assistentilta positiivisuutta, järjestelmällisyyttä ja sopivaa kilpailuhenkisyyttä. Tehtävään sopiva hakija on kiinnostunut myynnistä sekä myynnin psykologiasta ja uskaltaa tarttua puhelimeen ennakkoluulottomasti.

V2B antaa täyden koulutuksen tehtävään ja pidämmekin asennetta ja tosiasiallista osaamista koulutustaustaa tärkeämpänä. Assistentilla tulee olla erinomaiset suomen ja englannin
kielen taidot.

Miksi Minjon?

Minjonit ovat tunnettuja siitä, että he ovat itseohjautuvia ja saavat asioita aidosti tapahtumaan. Koska haluamme kannustaa työntekijöitämme parhaisiin suorituksiin, mentoroimme heitä koko työsuhteen ajan. Annamme konkreettisia työkaluja entistä parempien ja tehokkaampien työtapojen löytämiseen sekä vinkkejä siihen, miten itsensä johtamisen keinoin voi pedata onnistumisia päivittäisissä työtehtävissä.

Minjon on työhön valittavan myyntiassistentin virallinen työnantaja. Työsuhde on määräaikainen.

Web-osoite: http://www.minjon.fi Työnantaja: Minjon Oy Sijainti: Bulevardi 30 B, 00120 HELSINKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Jos sinulla on kysymyksiä hakuun liittyen, voit olla yhteydessä Camilla Kylanderiin arkisin klo 16-18 välillä (puh. +358 40 539 0805). Hakemukset: Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä meille hakemuskirjeesi, ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen rekry(at)minjon.fi viimeistään 23.10.2016 (otsikoi sähköpostisi "Oma nimi / V2B"). Kerro meille hakemuskirjeessä ytimekkäästi itsestäsi sekä siitä, mitä sinun mielestäsi tarkoittaa "hyvä asenne" ja mitä sinä tuot mukanasi työyhteisöön. Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: 23.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Bulevardi 30 B, 00120 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiassistentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut Minjon Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Bulevardi 30 B, 00120 HELSINKI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa