Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Työpaikkakuvaus

KJ REKRY on aloittanut toimintansa vuoden 2016 alussa. Toimintaa harjoitetaan toistaiseksi Suomen Teräsosaajat Oy:n kyljessä aputoiminimellä.

KJ REKRY:N henkilökunta tarjoaa yrityksille rautaisella työmotivaatiolla henkilövuokrausta, rekrytointitoimeksiantoja ja henkilöstön ulkoistamispalveluja. Kokemusta alalta löytyy useampi vuosi. Tällä hetkellä toimimme Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella, tarkoitus on levittäytyä koko Suomen alueelle pikkuhiljaa.Muutamia kaupunkeja missä toimimme: Turku, Uusikaupunki, Laitila, Rauma ja Pori. Rekrytoimme myös ulkomaille työntekijöitä.

Etsimme nyt mukavaan ja osaavaan työyhteisöömme uutta MYYNTIAGENTTIA. Jos olet jo alaa tunteva tai sille haluava ja omaat kontakteillasi merkittävän kokoisen verkoston Tampereen alueelta, niin olet etsimämme henkilö.

Työtä voit tehdä oman työn ohella tai sitten oman yrityksen kautta.

Paikka täytetään välittömästi sopivan kandidaatin löydyttyä, joten toimi nopeasti!

Lisätietoja:

Pekka Jokimutka
040 527 5577
pekka.jokimutka@kjrekry.fi

Lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen: hakijat@kjrekry.fi

Työnantaja: Suomen Teräsosaajat Oy Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Heti sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Pekka Jokimutka 040 527 5577 pekka.jokimutka@kjrekry.fi Hakemukset: hakijat@kjrekry.fi Ilmoitus jätetty: 21.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyntiagentti, on ilmoitettu mol -palvelussa 21.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Teräsosaajat Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa