Banner Teleperformance Nordic Tampere

Työpaikkakuvaus

TELEPERFORMANCE on maailman johtavia ulkoistettujen CRM- ja contact center -palveluiden tuottajia. Teleperformance tarjoaa asiakkailleen erinomaisia tuloksia hoitaen mm. heidän asiakaspalvelunsa, teknisen tuen ja perintäpalvelut. Teleperformance on perustettu Pariisissa vuonna 1978. Globaali yritys toimii 65 maassa, 311 contact centerin ja yli 190 000 työntekijän voimin. Osana Teleperformance-konsernia on TELEPERFORMANCE NORDIC AB, joka koostuu 7 contact centeristä Pohjoismaissa työllistäen yli 1500 työntekijää. Lisätietoa löydät osoitteesta www.teleperformance.com ja www.teleperformancecareer.com

Timanttinen myyntitiimimme kaipaa lisävahvistusta!

Etsimme kokoaikaisia (37,5h/vko) reippaita ja positiivisella asenteella varustettuja henkilöitä myymään Soneran tuotteita. Työtä tehdään arkisin 9-17.

Millaista on työskennellä Soneran myyntitiimissä?

Tehtävässä pääset osaksi työyhteisöä, jossa työtä tehdään täysillä ja tavoitteellisesti, mutta huumorilla ja hyvällä fiiliksellä. Myyntiagenttina sinun tehtävänäsi on soittaa kuluttajille ja etsiä heille paras mahdollinen ratkaisu Soneran palveluista ja tuotteista. Kartoitat asiakkaan tarpeen ja myyt siihen sopivan tuotteen iloisesti, rohkeasti ja sinnikkäästi. Kattava perehdytys, mukava ja rento työilmapiiri sekä kannustavat esimiehet pitävät huolen siitä, että onnistunut työssäsi ja viihdyt meillä. Tarjoamme sinulle peruspalkan sekä reilun bonusmallin, jonka ansiosta palkkapussiin voi vaikuttaa tuntuvasti. Nykyaikaisten järjestelmien ja kiinnostavien tuotteiden ansiosta voit keskittyä myyntiin täysillä.

Mitä odotamme sinulta?

Odotamme sinulta halua painaa töitä kunnianhimoisesti ja myydä ihan hulluna, mutta rennolla ja huumorintajuisella asenteella. Olet oma-aloitteinen tiimipelaaja. Haluat kehittyä koko ajan ja ymmärrät työpanoksesi merkityksen palkkaasi. Puhut ja kirjoitat hyvää suomea sekä englantia.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle viihtyisät toimitilat Tampereen keskustassa, työehtosopimuksen mukaisen peruspalkan ja tuloksesi mukaisen bonuksen sekä suuren joukon energisiä ja avuliaita työkavereita. Meillä sinulla on hyvät etenemismahdollisuudet niin Suomessa kuin maailmalla. Haluamme auttaa työntekijöitämme kehittymään mm. globaaleiden koulutusohjelmiemme kautta.

Kiinnostuitko? Hae nyt!

Haku on voimassa 26.10.2016 asti. Tapaamme hakijoita jo hakuaikana, joten lähetä hakemuksesi pian. Lisätietoja tehtävästä saat Teleperformancen HR:sta: Kati Kriikku p. 050-598 7481 tai kati.kriikku@fi.teleperformance.com

Työnantaja: Teleperformance Nordic Tampere Sijainti: Tampere, Finland Hakemukset: https://teleperformance.mynetworkglobal.com/en/what:login/jobID:117203/type:job/where:4/apply:1/ Ilmoitus jätetty: 07.10.2016 Haku päättyy: 26.10.2016 Ilmoituskanava: duunitori

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Tampere, Finland


Tämä työpaikka, Myyntiagentti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Teleperformance Nordic Tampere. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere , osoitteessa Tampere, Finland .