Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

TELEPERFORMANCE on maailman johtavia ulkoistettujen CRM- ja contact center -palveluiden tuottajia. Teleperformance tarjoaa asiakkailleen erinomaisia tuloksia hoitaen mm. heidän asiakaspalvelunsa, teknisen tuen ja perintäpalvelut. Teleperformance on perustettu Pariisissa vuonna 1978. Globaali yritys toimii 65 maassa, 311 contact centerin ja yli 190 000 työntekijän voimin. Osana Teleperformance-konsernia on TELEPERFORMANCE NORDIC AB, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pälkäne myyjät ja kassahenkilöt Tampere myyjät ja kassahenkilöt Ylöjärvi myyjät ja kassahenkilöt Hämeenkyrö myyjät ja kassahenkilöt Kangasala myyjät ja kassahenkilöt Lempäälä myyjät ja kassahenkilöt Nokia myyjät ja kassahenkilöt Orivesi myyjät ja kassahenkilöt Pirkkala kulttuurialan tehtävät Pälkäne kulttuurialan tehtävät Tampere kulttuurialan tehtävät Ylöjärvi kulttuurialan tehtävät Hämeenkyrö kulttuurialan tehtävät Kangasala kulttuurialan tehtävät Lempäälä kulttuurialan tehtävät Nokia kulttuurialan tehtävät Orivesi kulttuurialan tehtävät Pirkkala musiikki- ja viihdealan tehtävät Pälkäne musiikki- ja viihdealan tehtävät Tampere musiikki- ja viihdealan tehtävät Ylöjärvi musiikki- ja viihdealan tehtävät Hämeenkyrö musiikki- ja viihdealan tehtävät Kangasala musiikki- ja viihdealan tehtävät Lempäälä musiikki- ja viihdealan tehtävät Nokia musiikki- ja viihdealan tehtävät Orivesi musiikki- ja viihdealan tehtävät Pirkkala myyjät ja kassahenkilöt kulttuurialan tehtävät musiikki- ja viihdealan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Tämä työpaikka, Myyntiagentti, on ilmoitettu duunitori -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Teleperformance Nordic Tampere. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 26.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Tampere .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus