Duunitori suosittelee
Projektisihteeri määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen

Adecco Finland

Finland

Projektipäällikkö

Helsingin kaupungin liikennelaitos HKL

00550 - Helsinki

Customs Operations Assistant DHL Global Forwardingille

Adecco Finland

Finland

Assistant Process Support

Adecco Finland

Finland

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Elisa Oyj

Helsinki

Accounting Assistant

Dream Broker Oy

Helsinki

Ilmoitus jätetty 30.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

ETSIMME KOKOAIKAISTA PROMOTION MANAGERIA ÄITIYSLOMASIJAISUUTEEN Etsitkö työtä, jossa pääset toimimaan nopeasti kasvavassa markkinointitoimistossa ja yhdistämään kaupallisen näkemyksen ja promoottoreiden esimiehenä toimimisen? Jos et pelkää haasteita, hektistä työympäristöä ja todellista tekemisen meininkiä huippukollegoiden kanssa, tämä on sinun työpaikkasi. KUVAUS: Harva Marketing on nopeasti kasvava yritys, joka yhdistää kasvokkain-kohtaamiset, digitaaliset konseptit ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja hallinto, yleiset toimistotyöt Helsinki hallinto, yleiset toimistotyöt .

Avoimet työpaikat

Yritystiedot

Toiminimi myynninedistämistoimisto expression

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promotion Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Myynninedistämistoimisto Expression Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee Helsinki . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 0 kappaletta.

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus