Duunitori suosittelee
Recruitment Superstar

Siili Solutions

Helsinki

Sähkösuunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund

Turku

LVI-suunnittelija ja -projektipäällikkö

Granlund Oy

Turku

Vakuutusalan ajanvaraaja / buukkaaja

Bookers

Helsinki

Projektinjohtaja

Helsingin Kaupungin Rakennusvirasto

Helsinki

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

Työpaikkakuvaus

ETSIMME KOKOAIKAISTA PROMOTION MANAGERIA ÄITIYSLOMASIJAISUUTEEN

Etsitkö työtä, jossa pääset toimimaan nopeasti kasvavassa markkinointitoimistossa ja yhdistämään kaupallisen näkemyksen ja promoottoreiden esimiehenä toimimisen? Jos et pelkää haasteita, hektistä työympäristöä ja todellista tekemisen meininkiä huippukollegoiden kanssa, tämä on sinun työpaikkasi.

KUVAUS:

Harva Marketing on nopeasti kasvava yritys, joka yhdistää kasvokkain-kohtaamiset, digitaaliset konseptit ja sosiaalisen median. Uskomme työnilon, jatkuvan kehittymisen ja innostuksen voimaan. Harva Marketing syntyi syyskuussa 2016, kun yli kymmenen vuotta myynninedistämisalalla toimineet Expression ja Liv Promotions sekä Suomen vanhimpiin kenttäorganisaatiohin lukeutuva Tessa löivät hynttyyt yhteen. Nyt haemme energistä ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa Promotion Manageria äitiyslomasijaiseksi täysipäiväiseen työhön Harvalle alkaen mahdollisimman pian.

Pääsääntöisiin työtehtäviisi kuuluu:
-Promootio- ja menekinedistämistyövuorojen laadinta ja resurssointi
-Kenttähenkilökunnan rekrytointi ja koulutus
-Projektipäällikkönä toimiminen promootiopuolella
-Onnistumisen raportointi

Etsimällämme henkilöllä on:
-Kaupallinen koulutustausta tai kaupallista näkemystä
-Oma-aloitteinen ja itsenäinen työskentelytapa
-Järjestelmällinen ja ihmisläheinen työskentely ote
-Aikaisempaa kokemusta promootioista tai niiden järjestelystä
-Hyvät MS Office -taidot (etenkin Excel)
-Sujuva Suomen kielen taito (englanti plussa)
-Halu oppia jatkuvasti uutta

Olet kaupallisesti ajatteleva projektipäällikköluonne, joka viihtyy ihmisläheisellä toimialalla. Osaat kääriä hihat nopeasti ja hyppäät sujuvasti myös itse kentälle, jos akuutti tarve yllättää. Osana tiimiämme pääset mukaan myös kaupallisiin kohtaamisiin B2B-ostajiemme kanssa sekä lisäksi pääset osallistumaan luovaan suunnitteluun edustaen promootio-osaamista.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut heti soveltuvien henkilöiden löydettyä. Myy osaamisesi ja asenteesi meille!
Aloitus: 1.11.2016 tai mahdollisimman pian
Työmäärä: Kokoaika
Kesto: äitiyslomasijaisuus, n. 12 kk
Paikka: Helsinki
Palkka: Sopimuksen mukaan, kiinteä kuukausipalkka

LISÄTIETOA HAKUPROSESSISTA / NÄIN HAET:

Voit hakea tehtävään avoimella hakemuksella ja CV:llä.
Lähetä sähköpostisi otsikoituna etunimi + sukunimi / Promotion Manager osoitteeseen johanna.hirvensalo@harvamarketing.fi viimeistään 25.10. Mennessä.

LISÄTIEDOT:
Lisätietoja ja kysymykset arkisin klo 9 - 16 viimeistään 15.10. mennessä, HR Manager / Promotion Manager Johanna Hirvensalo, 050 5629 444 tai johanna.hirvensalo@harvamarketing.fi.

Web-osoite: http://www.harvamarketing.fi Työnantaja: Myynninedistämistoimisto Expression Oy Sijainti: Kuortaneenkatu 3, 00520 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, Tai sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Johanna Hirvensalo, Puh: 0505629444, johanna.hirvensalo@harvamarketing.fi Ilmoitus jätetty: 30.09.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kuortaneenkatu 3, 00520 HELSINKI

Yritystiedot

Toiminimi myynninedistämistoimisto expression

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Promotion Manager, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.09.2016 ja sen on julkaissut Myynninedistämistoimisto Expression Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Helsinki , osoitteessa Kuortaneenkatu 3, 00520 HELSINKI . Ilmoituksen jättäneellä työnantajalla on tällä hetkellä avoimia työpaikkoja Duunitorilla yhteensä 1 kappaletta .

Yhteistyössä

Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa