Duunitori suosittelee
Työmaapäällikkö kalliorakentamiseen

Destia

Helsinki

Työmaapäälliköitä maanalaiseen rakentamiseen (Etelä-Suomi)

Destia

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Lumo liikuntakeskukset on nuori ja energinen yritys, joka haluaa kehittyä alan johtavaksi organisaatioksi Suomessa. Haluamme tehdä liikunnasta innostavan ja kiinnostavan tuotteen jo liikkuvien lisäksi niille, jotka eivät ole vielä löytäneet tietään liikunnan pariin.

Etsimme Myynnin ja Taloushallinnon ammattilaista, vastuulliseen ja monipuoliseen työtehtävään.

Mikäli olet Myyntihenkinen, myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla on myös vahvaa osaamista ja ymmärrystä taloushallinnosta, ja osaat sekä pystyt kantamaan vastuuta ja hoitamaan sovitut asiat tulosvastuullisesti ja tavoitteellisesti - saatat olla henkilö jota etsimme!

Työssä pärjää henkilö joka on ahkera ja tavoitteellinen, eikä pelkää haastaviakaan asiakaskohtaamisia, sekä osaa innostaa ihmisiä liikunnan tärkeydestä.

Tehtävässä luonteva askel edetä ja kehittyä on edetä hakijan osaamisen ja kykyjen tahdissa esimiesrooliin, tämä ei kuitenkaan ole edellytys tehtävälle. Mutta jos koet omaavasi vahvaa kykyä tai kokemusta esimiestyöstä, on tämä ehdottomasti plussaa.

Taloushallinnon tai myynnin/markkinoinnin koulutus ei ole välttämätön, mutta katsotaan eduksi. Työssä olet tekemisissä kaikkien eri liikuntakeskuksen ja pk-yrityksen työroolien ja tehtävien kanssa - pääasiassa Myyntiä, markkiointia, myynti/osto reskontraa, palkanlaskennan tarkistuksia ja mahdollisesti palkanlaskentaa, ja asiakaspalvelua, tai muita liikuntakeskuksen työtehtäviä.

Koulutamme sinut kaikkiin työtehtäviin ja myös opit varmasti paljon myynnistä, markkinoinnista ja taloushallinnosta kanssamme.

Mahdollisuus myös tehdä erilaisia liikunta-alan työtehtäviä jos sinulla on halua / osaamista niihin.

Jos tunnet olevasi hakemamme henkilö, vauhdikkaaseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme, hae tehtävään rohkeasti jo tänään!

Laita kirjallinen hakemus osoitteeseen juhani.lahti@liikuntakeskuslumo.fi otsikolla: Myynnin ja Taloushallinnon ammattilainen

Web-osoite: http://www.liikuntakeskuslumo.fi Työnantaja: Wellfit Finland Oy / Liikuntakeskus Lumo Sijainti: Saksalankatu 6, 15100 LAHTI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti / sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Juhani Lahti, 0504320448, juhani.lahti@liikuntakeskuslumo.fi Hakemukset: juhani.lahti@liikuntakeskuslumo.fi Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 06.11.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Saksalankatu 6, 15100 LAHTI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin ja Taloushallinnon ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Wellfit Finland Oy / Liikuntakeskus Lumo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 06.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti , osoitteessa Saksalankatu 6, 15100 LAHTI .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa