Duunitori suosittelee
Rahoitusasiantuntija, Auran Osuuspankki

Studentwork

Aura

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Taloushallinto / Kirjanpitäjä

Koivunen Oy co Businesslike

Helsinki

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lumo liikuntakeskukset on nuori ja energinen yritys, joka haluaa kehittyä alan johtavaksi organisaatioksi Suomessa. Haluamme tehdä liikunnasta innostavan ja kiinnostavan tuotteen jo liikkuvien lisäksi niille, jotka eivät ole vielä löytäneet tietään liikunnan pariin. Etsimme Myynnin ja Taloushallinnon ammattilaista, vastuulliseen ja monipuoliseen työtehtävään. Mikäli olet Myyntihenkinen, myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Lahti taloushallinto Lahti myyntialan tehtävät Lahti talonrakennus taloushallinto myyntialan tehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin ja Taloushallinnon ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Wellfit Finland Oy / Liikuntakeskus Lumo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa