Duunitori suosittelee
Palkanlaskija

N-Clean Oy co HRS Advisors

20100 - Turku

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

Liiketoiminnan kehityspäällikkö

Verman / co MPS

Kerava

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Lumo liikuntakeskukset on nuori ja energinen yritys, joka haluaa kehittyä alan johtavaksi organisaatioksi Suomessa. Haluamme tehdä liikunnasta innostavan ja kiinnostavan tuotteen jo liikkuvien lisäksi niille, jotka eivät ole vielä löytäneet tietään liikunnan pariin. Etsimme Myynnin ja Taloushallinnon ammattilaista, vastuulliseen ja monipuoliseen työtehtävään. Mikäli olet Myyntihenkinen, myynnin ja asiakaspalvelun ammattilainen, jolla ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja talonrakennus Lahti taloushallinto Lahti myyntialan tehtävät Lahti talonrakennus taloushallinto myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin ja Taloushallinnon ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Wellfit Finland Oy / Liikuntakeskus Lumo. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 13.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus