Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Työpaikkakuvaus

Vannetukku.fi Oy on vuonna 2006 perustettu, Suomen suurin vanteiden, renkaiden ja rengaskoneiden verkkokauppa, joka on kasvattanut myyntiään vuosittain noin 50 %. Vannetukun nettisivuilla käy noin kolme miljoonaa kävijää ja Vannetukku myy yhteensä reilut 300 000 rengasta ja vannetta vuodessa.

Haemme nyt joukkoomme MYYNNIN ESIMIESTÄ Kuopion toimistollemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Tehtäviisi kuuluu myynnin ja asiaskaspalvelun johtaminen Suomessa ja Pohjoismaissa. Työssä toimit esimiehenä myynti- ja asiakaspalveluhenkilöstölle. Tehtävään kuuluu muun muassa työvuorojen suunnittelu, puhelinpalvelun miehitys, laaduntarkkailu, myynnin seuranta ja raportointi, sekä myynnin ja asiakaspalvelun prosessin kehitys.

Tehtävään valittavan on puhuttava sujuvasti suomea ja englantia. Muut pohjoismaiset kielet ovat etu.

Kerro hakemuksessasi työkokemuksesi ja palkkatoiveesi.

Työpaikkamme on savuton.

Tarjoamme huipputuotteet ja innostavan työn koko ajan kasvavassa joukossamme. Oletko etsimämme henkilö? Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostitse osoitteella: tyopaikat@vannetukku.fi 28.10.2016 mennessä. Otsikoi viestisi "Myynnin esimies". HUOM! Paikka voidaan täyttää jo ennen hakuajan päättymistä!

Web-osoite: http://www.vannetukku.fi Työnantaja: Vannetukku.fi Oy, Kuopio Sijainti: Volttikatu 10, 70700 KUOPIO Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: tyopaikat@vannetukku.fi Hakemukset: tyopaikat@vannetukku.fi Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 28.10.2016 16:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Volttikatu 10, 70700 KUOPIO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Vannetukku.fi Oy, Kuopio. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Kuopio , osoitteessa Volttikatu 10, 70700 KUOPIO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa