Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Aluepäällikkö

Laerdal Medical Finland

Vantaa

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Aluepäällikkö

Värväämö

Tampere

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kajaaniin myynnin esimiestä joka vastaa itsenäisesti myyntiryhmän vetämisestä, rekrytoinnista ja tuloksesta. Odotamme sinulta: - kokemusta telemarkkinointialalta - näyttöjä myyntityöstä - tulosvastuullisuutta - myyntihenkisyyttä - johtamistaitoja Jos olet etsimämme henkilö niin laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen hakemukset@fullmarketing.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kajaani myyjät ja kassahenkilöt Kajaani päällikkötason positiot Kajaani myyntialan tehtävät Kajaani myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt päällikkötason positiot myyntialan tehtävät Kajaani .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Fullmarketing Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus