Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Kajaaniin myynnin esimiestä joka vastaa itsenäisesti myyntiryhmän vetämisestä, rekrytoinnista ja tuloksesta. Odotamme sinulta: - kokemusta telemarkkinointialalta - näyttöjä myyntityöstä - tulosvastuullisuutta - myyntihenkisyyttä - johtamistaitoja Jos olet etsimämme henkilö niin laita vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen sähköpostitse osoitteeseen [email protected]..

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja päällikkötason positiot Kajaani myyjät ja kassahenkilöt Kajaani myyntialan tehtävät Kajaani päällikkötason positiot myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin esimies, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Fullmarketing Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 18.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 87100 - Kajaani .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus