Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Ilmoitus jätetty 23.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Jax-Yhtiöt Oy on toimintansa marraskuussa 2015 aloittanut yritys, joka keskittyy työvoiman välittämiseen ammattirakentamiseen ja siivoukseen. Jax toimii emoyhtiönsä MM-Yritysrakentaja Oy:n yhteydessä, mutta välittää työvoimaa tasapuolisesti kaikille ammattirakentajille. Omaatko positiivisen asenteen ja erinomaiset vuorovaikutustaidot? Haemme energiseen ja nopeasti kasvavaan tiimimme myynnin ammattilaista. Tehtävänäsi on rakennus- ja siivoustyön uusasiakashankinta. Rakennus- ja siivousalan ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyntialan tehtävät Vantaa myyntialan tehtävät Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myynnin ammattilainen, on ilmoitettu mol -palvelussa 23.09.2016 ja sen on julkaissut Jax-Yhtiöt Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Vantaa .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa