Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Myyntiagentti Vattenfallin tiimiin

Teleperformance Finland Oy

Tampere

Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Työpaikkakuvaus

Kipkop rekrytoi!

Kipkop.fi on Oululainen naisten kenkien ja muotivaatteiden verkkokauppa. Meillä on myös uusi, juuri avattu kenkä- ja vaatekauppa Oulussa. Etsimme joukkoomme nyt oma-aloitteista ja reipasta henkilöä verkkokauppamme tausta- ja varastotöihin sekä myymäläämme. Haluat aktiivisesti kehittää työskentelyäsi ja meitä sen mukana.

Työhön kuuluu pääasiassa myymälätyöskentely ja/tai tilausten käsittely, asiakaspalvelu, tavaran vastaanotto, uusien tuotteiden kokeileminen ja testaaminen sekä niistä kertominen selkeäksi tekstiksi. Olet myös järjestelmällinen ja voit avustaa varaston ylläpidossa. Työ edellyttää huolellisuutta, järjestelmällisyyttä, oma-aloitteisuutta ja ulospäinsuuntautunutta luonnetta. Ymmärrät myös naisten muotia ja seuraat aktiivisesti alan kuulumisia. Suomen kielen kirjallinen ja suullinen taito on selkeää ja sujuvaa, sillä työhön kuuluu asiakkaidemme palvelua, sähköpostilla, puhelimella ja myymälässä. Meillä asiakas on aina kuningas.

Lähetä sähköpostitse vapaamuotoinen hakemus ja CV:si, jossa kerrot alan osaamisestasi ja itsestäsi. Lähetä hakemuksesi osoitteeseen sanna@kipkop.fi Valitettavasti emme ehdi vastaamaan työpaikkatiedusteluihin puhelimitse.

Luemme eduksi kaupallisen alan koulutuksesi, mahdollisen aiemman työkokemuksesi muotikaupasta ja/tai verkkokaupasta sekä oman blogin pitämisestä. Tarjoamme mahdollisuuden muodin verkkokaupan kehittämiseen, näköalapaikan muotialalle sekä reilut ostoedut tuotteisiimme ja hyvät työkalut tulokselliseen työhön. Toivomme, että olet valmis kehittymään ja kasvamaan yrityksemme mukana.

Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heti sopivan hakijan löydyttyä. Toimi heti.

Web-osoite: http://www.kipkop.fi Työnantaja: Loginea Oy Sijainti: Aleksanterinkatu 49, 90100 OULU Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: Välittömästi sopivan henkilön löydyttyä Yhteystiedot: Tiedustelut ja yhteyshenkilö: Sanna Määttä, sanna@kipkop.fi Ilmoitus jätetty: 18.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Aleksanterinkatu 49, 90100 OULU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälätyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Loginea Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu , osoitteessa Aleksanterinkatu 49, 90100 OULU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus