Duunitori suosittelee
Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

HP Field Sales Representative

Harva Marketing Oy

Helsinki

System Specialist (Customer Services team)

Landis+Gyr

Jyväskylä

Myyjä, Sanoma, Vantaa

Rainmaker

01300 - Vantaa

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Turun tavarata

Bauhaus & Co Ky

21280 - Raisio

Sesonkityöntekijöitä kassaosastolle Tampereen tavarataloon

Bauhaus & Co Ky

33950 - Pirkkala

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Kipkop rekrytoi! Kipkop.fi on Oululainen naisten kenkien ja muotivaatteiden verkkokauppa. Meillä on myös uusi, juuri avattu kenkä- ja vaatekauppa Oulussa. Etsimme joukkoomme nyt oma-aloitteista ja reipasta henkilöä verkkokauppamme tausta- ja varastotöihin sekä myymäläämme. Haluat aktiivisesti kehittää työskentelyäsi ja meitä sen mukana. Työhön kuuluu pääasiassa myymälätyöskentely ja/tai tilausten käsittely, asiakaspalvelu, tavaran ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja muut myymälätehtävät Oulu myyjät ja kassahenkilöt Oulu muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymälätyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Loginea Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 16.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Oulu .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus