Duunitori suosittelee
Jouluapulaisia kotisiivoukseen

Stella

Helsinki

Korjaamopäällikkö

Amir Sherif Cars

Turku

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Digia Career Compass

Digia

Jyväskylä

Automekaanikko / Autonasentaja

Gewat Hyötyajoneuvot Oy

Vantaa

Myyntineuvottelija

Aktia Pankki Oyj

Helsinki

Ilmoitus jätetty 15.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Myymäläsiivooja Brantsun Siivouspalvelu Oy on siivousalan perheyritys. Hoidamme pääsääntöisesti yrityssiivouksia. Siivouskohteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla. Haemme määräaikaiseen (äitiysloman sijaisuus) työsuhteeseen siivoojaa kalustemyymäläkohteisiin Espoon alueelle. Edellytämme valittavalta henkilöltä aiempaa siivousalan kokemusta. Suomen kielen taito välttämätön. Yhteydenotot ja hakemukset ainoastaan sähköpostitse....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa siivous ja puhtaanapito, jätehuolto Vantaa .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläsiivooja, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.09.2016 ja sen on julkaissut Brantsun siivouspalvelu Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa