Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

BrandBuddy Group on pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva kenttämyynnin ammattilainen, brändien hyvä ystävä ja pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Rakennamme tavaramerkkejä myymälöihin ja autamme asiakkaitamme saamaan tilaa kuluttajien arkipäivässä. Motivoituneet, tyytyväiset työntekijät ovat toimintamme kulmakivi ja BrandBuddy tietää, että avain menestyksen on onnelliset työntekijät. www.brandbuddygroup.com

Etsimme asiakkaallemme, mobiilialan tulevaisuuden suunnannäyttäjälle,

Myymäläpäällikköä

Helsingin keskustaan avattavaan liikkeeseen

Toimit liikkeen vetäjänä yhdessä kolleegasi kanssa ja asiakaspalveluhenkisenä mobiilialan guruna viihdyt kuluttajarajapinnassa lähellä asiakkaita. Sinun ei tarvitse olla insinööri mutta sinulla on ymmärrystä teknisiin laitteisiin ja osaat keskustella niistä kaikenkarvaisten kuluttajien kanssa. Olet pidetty työntekijä ja otat mielelläsi vastuuta tiimihengestä, olethan esimiesasemassa. Ratkot ongelmia ja näet haasteet mahdollisuutena sillä sinussa on ripaus yrittäjähenkisyyttä. Saat satunnaisesti tehtäviä myös liikkeen ulkopuolelta, jolloin toimit brändin suurlähettiläänä messuilla ja muissa tapahtumissa. Tämä tuo mukavaa vaihtelua myymälätyöskentelyyn ja uusia ideoita kentältä.

Nyt on mieletön mahdollisuus olla mukana rakentamassa jotain ihan uutta. Oikea henkilö saa mahdollisuuden kasvaa mielenkiintoiseen tehtävään ja rakentaa omannäkköisen konseptin nosteeessa olevan brändin kanssa.

Tämä voi olla sinun juttusi jos
-sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä esim. elektroniikka-alan myymälästä
-kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi
-tekniset laitteet ja varsinkin matkapuhelimet saavat sydämesi sykkimään
-olet valmis vaihteleviin työaikoihin

Oletko se sinä? Rekisteröidy hakijaksi BrandBuddyn nettisivuilla http://brandbuddygroup.com/fi/#jobs ja liitä mukaan CV palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.10.2016 mennessä. Henkilö palkataan BrandBuddylle toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Lisätietoja tehtävästä antaa Charlotta Blomqvist numerossa 0400 188781.

Web-osoite: http://www.brandbuddygroup.com Työnantaja: Brand Buddy Oy Sijainti: 00100 HELSINKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: BLOMQVIST HEIDIE CHARLOTTA, Puh: 0400188781, charlotta@brandbuddygroup.com Ilmoitus jätetty: 27.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 00100 HELSINKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Brand Buddy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki , osoitteessa 00100 HELSINKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa