Duunitori suosittelee
Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Myyjä / Kauneusneuvoja / Colosé edustus

Colosé maahantuonti Rising Sun Oy

24100 - Salo

Sales Manager

RecRight

00101 - Helsinki

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

BrandBuddy Group on pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva kenttämyynnin ammattilainen, brändien hyvä ystävä ja pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Rakennamme tavaramerkkejä myymälöihin ja autamme asiakkaitamme saamaan tilaa kuluttajien arkipäivässä. Motivoituneet, tyytyväiset työntekijät ovat toimintamme kulmakivi ja BrandBuddy tietää, että avain menestyksen on onnelliset työntekijät. www.brandbuddygroup.com Etsimme asiakkaallemme, mobiilialan tulevaisuuden suunnannäyttäjälle, Myymäläpäällikköä Helsingin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Helsinki kauppiaat ja myymälänhoito .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Brand Buddy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus