Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Vientijohtaja

Jokamuovi Oy co Lakeusrekry

Seinäjoki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 27.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

BrandBuddy Group on pohjoismaissa ja Baltiassa toimiva kenttämyynnin ammattilainen, brändien hyvä ystävä ja pääkonttorimme sijaitsee Helsingin Ruoholahdessa. Rakennamme tavaramerkkejä myymälöihin ja autamme asiakkaitamme saamaan tilaa kuluttajien arkipäivässä. Motivoituneet, tyytyväiset työntekijät ovat toimintamme kulmakivi ja BrandBuddy tietää, että avain menestyksen on onnelliset työntekijät. www.brandbuddygroup.com Etsimme asiakkaallemme, mobiilialan tulevaisuuden suunnannäyttäjälle, Myymäläpäällikköä Helsingin ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja kauppiaat ja myymälänhoito Helsinki kauppiaat ja myymälänhoito Helsinki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myymäläpäällikkö, on ilmoitettu mol -palvelussa 27.09.2016 ja sen on julkaissut Brand Buddy Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 24.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 00100 - Helsinki .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus