Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

AVAAMME UUDEN TOIMIPISTEEN VANTAALLE
 
Palkkaamme 5 uutta
 
myyjää
 
Vantaalle.
 
Meillä Idekolla on hyvä ja kannustava työilmapiiri. Arvostamme Idekossa hyvää työhön perehdytystä ja koulutusta. Tuotteet, joille on kysyntää, ja huippupalkkaus kannustavat meitä hyviin suorituksiin. Maksamme takuu- ja provisiopalkkaa ja ahkerat myyjät tienaavat meillä hyvin. Työssä tarvitset omaa autoa.
Ota yhteyttä ja sovi haastatteluaika 040 531 2895.
Työn aloitus joustavasti marras–joulukuussa.

Ideko Suomi toteuttaa keittiön uudistuksia avaimet käteen -työnä valtakunnallisesti. Olemme vakavarainen ja kasvava yritys. Asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja meillä on nuorekas työporukka sekä tekemisen meininki. www.ideko.fi.

Työnantaja: Ideko Suomi Oy Sijainti: 01300, Vantaa, Suomi Yhteystiedot: Ideko Suomi Oy, 040 531 2895 Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: 10.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01300, Vantaa, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjiä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Ideko Suomi Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 10.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01300 - Vantaa , osoitteessa 01300, Vantaa, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa