Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haemme Mikkelin tavarataloon
 
MYYJIÄ
 
vakituiseen työsuhteeseen urheiluosastolle ja muotiosastolle
 
Olet myynnin ammattilainen, joka

ajattelee kaupallisesti ja nauttii asiakaspalvelusta
tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa
on positiivinen, energinen ja tiimihenkinen

Urheiluosaston myyjältä vaadimme hyvää metsästyksen lajituntemusta. Muotiosaston myyjältä edellytämme aiempaa kokemusta naisten, miesten ja lasten vaatteiden sekä jalkineiden myynnistä. Hyvä kielitaito (englanti, venäjä) katsotaan eduksi.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + cv tavaratalonjohtaja Taru Kuosmalle 30.10.2016 mennessä ilmoituksen alla olevan painikkeen kautta.
Otamme yhteyttä ainoastaan haastatteluun kutsuttaviin.
carlson.fi

Carlson on yksityinen suomalainen tavaratalo- ja rautatavarataloketju, joka on tunnettu monipuolisuudestaan ja erinomaisesta palvelusta. Toimipaikkamme sijaitsevat Kuopiossa, Joensuussa, Mikkelissä, Savonlinnassa, Varkaudessa ja Iisalmessa. Yrityksemme palveluksessa työskentelee yli 400 kaupan alan ammattilaista. Carlsonin valikoimista löytyy lukuisia kotimaisia ja ulkomaisia merkkituotteita sekä omia laadukkaita merkkejä. Carlson on Veljekset Halonen Oy:n sisaryhtiö.

Työnantaja: Carlson Sijainti: Hallituskatu 6, 50100, Mikkeli, Suomi Hakemukset: rekry.mikkeli@carlson.fi Ilmoitus jätetty: 16.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Hallituskatu 6, 50100, Mikkeli, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjiä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Carlson. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province , osoitteessa Hallituskatu 6, 50100, Mikkeli, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa