Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 16.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme Mikkelin tavarataloon MYYJIÄ vakituiseen työsuhteeseen urheiluosastolle ja muotiosastolle Olet myynnin ammattilainen, joka ajattelee kaupallisesti ja nauttii asiakaspalvelusta tulee hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa on positiivinen, energinen ja tiimihenkinen Urheiluosaston myyjältä vaadimme hyvää metsästyksen lajituntemusta. Muotiosaston myyjältä edellytämme aiempaa kokemusta naisten, miesten ja lasten vaatteiden sekä jalkineiden myynnistä. Hyvä kielitaito ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Mikkeli myyntialan tehtävät Mikkeli myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjiä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 16.10.2016 ja sen on julkaissut Carlson. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Mikkeli Province .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus