Duunitori suosittelee
Geosuunnittelun ryhmäpäällikkö (Tampere tai Oulu)

Destia

Tampere

Vuoropäällikkö

Restel Oy

Helsinki

System Specialist

Nebula Oy

Helsinki

Työmaapäällikkö Etelä-Suomeen

Destia

Helsinki

Maaleja ja pinnoitteita ymmärtävä myyntiedustaja, AkzoNobel

Studentwork

Vantaa

Software Developer

Attendo

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Sevalia Oy tarjoaa kodinpalvelua Etelä-Pohjanmaalla. Palvelu on rakennettu aidosti asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet huomioiden. Palvelujen hinnat ovat poikkeuksellisen edulliset, jotta kynnys palvelun käytölle on mahdollisimman matala. Korkea asiakastyytyväisyys on toiminnan ehdoton edellytys ja asiakaspalautetta kerätään jatkuvasti. Tilaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja se onnistuu netissä muutamassa minuutissa. Asiakas voi valita itse ajankohdan ja työntekijän. Tilaaminen on mahdollista myös puhelimitse. Työntekijöillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja mahdollisuuden päättää itse töiden määrän ja ajankohdat. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.sevalia.fi.

Etsimme nyt myyjää/yhteistyökumppania Etelä-Pohjanmaalle. Kyseessä ei ole päätoiminen tehtävä vaan se sopii mainiosti muun myyntityön rinnalle tai muuten lisäansiota haluavalle aktiiviselle, positiiviselle ja ulospäin suuntautuneelle henkilölle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden toimia viestinviejänä uudesta laadukkaasta palvelusta, jolle asiakkailla on aitoa tarvetta.

Odotamme sinulta positiivista, iloista ja myynnillistä asennetta. Aikaisempi myyntikokemus ei ole tarpeen - riittää, että haluat auttaa ihmisiä löytämään uuden palvelumme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja yhteystietosi osoitteeseen asiakaspalvelu@sevalia.fi.

Web-osoite: http://www.sevalia.fi Työnantaja: Sevalia Oy Sijainti: 60100 SEINÄJOKI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Hakemukset: asiakaspalvelu@sevalia.fi. Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60100 SEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä/yhteistyökumppani, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Sevalia Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 60100 - Seinäjoki , osoitteessa 60100 SEINÄJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa