Duunitori suosittelee

Työpaikkakuvaus

Sevalia Oy tarjoaa kodinpalvelua Etelä-Pohjanmaalla. Palvelu on rakennettu aidosti asiakkaiden ja työntekijöiden tarpeet huomioiden. Palvelujen hinnat ovat poikkeuksellisen edulliset, jotta kynnys palvelun käytölle on mahdollisimman matala. Korkea asiakastyytyväisyys on toiminnan ehdoton edellytys ja asiakaspalautetta kerätään jatkuvasti. Tilaaminen on tehty mahdollisimman helpoksi ja se onnistuu netissä muutamassa minuutissa. Asiakas voi valita itse ajankohdan ja työntekijän. Tilaaminen on mahdollista myös puhelimitse. Asiakkaamme ovat tutkitusti tyytyväisiä palveluumme. Työntekijöillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan ja joustavan tavan työskennellä oman elämäntilanteen mukaan juuri silloin kun haluaa. Lisätietoa yrityksestä löydät osoitteesta www.sevalia.fi.

Etsimme nyt aluevastaavaa/yhteistyökumppania omalle alueellesi Etelä-Pohjanmaalle. Vastaat itsenäisesti oman alueesi asiakashankinnasta ja toiminnan kehittämisestä. Tarjoamme sinulle motivoivan palkkiomallin ja mielenkiintoisen tehtävän, jossa on mahdollisuus vaikuttaa omaan rooliin ja päästä kehittämään toimintamalliamme. Tehtävä sopii mainiosti esimerkiksi muun myyntityön rinnalle aktiiviselle, positiiviselle ja ulospäin suuntautuneelle henkilölle. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla rakentamassa laadukasta palvelusta, jolle asiakkailla on aitoa tarvetta.

Odotamme sinulta positiivista, iloista ja myynnillistä asennetta. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä vapaamuotoinen hakemus ja yhteystietosi osoitteeseen [email protected].

Web-osoite: http://www.sevalia.fi Työnantaja: Sevalia Oy Sijainti: 60100 SEINÄJOKI Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 03.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 60100 SEINÄJOKI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Aluevastaava/yhteistyökumppani, on ilmoitettu mol -palvelussa 03.10.2016 ja sen on julkaissut Sevalia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee Seinäjoki , osoitteessa 60100 SEINÄJOKI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus