Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yrittäjähenkistä, omatoimista ja aktiivista myyjää Joensuuhun, Kauppakeskus IsoMyyn, TEMPUR erikoismyymäläämme MYYJÄ/OSA-AIKAINEN MYYJÄ Tärkein vastuusi on TEMPUR-tuotteiden tavoitteellinen, mutta ehdottoman yksilöllinen, asiakkaiden tarpeisin perustuva myynti myymälässä ja myymälän järjestämillä messuilla sekä tapahtumissa. Palvelu- ja myyntikonseptiimme kuuluu myös nykyaikainen monipuolinen asiakashankinta sekä asiakkaiden kontaktointi eri toimintamalliemme mukaisesti. Odotamme, että sinä olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja osa-aikatyö Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyntialan tehtävät Joensuu osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä/osa-aikainen myyjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Tempur. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus