Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Ilmoitus jätetty 18.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme yrittäjähenkistä, omatoimista ja aktiivista myyjää Joensuuhun, Kauppakeskus IsoMyyn, TEMPUR erikoismyymäläämme MYYJÄ/OSA-AIKAINEN MYYJÄ Tärkein vastuusi on TEMPUR-tuotteiden tavoitteellinen, mutta ehdottoman yksilöllinen, asiakkaiden tarpeisin perustuva myynti myymälässä ja myymälän järjestämillä messuilla sekä tapahtumissa. Palvelu- ja myyntikonseptiimme kuuluu myös nykyaikainen monipuolinen asiakashankinta sekä asiakkaiden kontaktointi eri toimintamalliemme mukaisesti. Odotamme, että sinä olet ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Joensuu osa-aikatyö Joensuu myyjät ja kassahenkilöt Joensuu myyntialan tehtävät Joensuu myyjät ja kassahenkilöt osa-aikatyö myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Joensuu .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä/osa-aikainen myyjä, on ilmoitettu Uranus.fi -palvelussa 18.10.2016 ja sen on julkaissut Tempur. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Joensuu .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa