Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 13.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko myyntihenkinen, energinen ja asiakaslähtöinen myynnin ammattilainen, joka nauttii tavoitteellisesta työstä sekä siitä saaduista onnistumisista? Sinulla ei välttämättä tarvitse olla aiempaa kokemusta myyntityöstä, vaan tärkeämpää on että haluat menestyä, oppia uutta. Toimintamme laajentuessa etsimme 2-4 kpl myyjiä. Olet etsimämme henkilö jos: -Haluat menestyä ja voittaa -Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja ihmiset ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lahti muut myymälätehtävät Lahti myyjät ja kassahenkilöt Lahti myyntialan tehtävät Lahti myyjät ja kassahenkilöt muut myymälätehtävät myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Lahti .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä/Myyntiedustaja, on ilmoitettu mol -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut Pu-Re PutkiRemontti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lahti .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa