Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Työpaikkakuvaus

RCT Group Oy etsii tiimiinsä huippumyyjiä tai huippumyyjiksi tähtääviä rahan ahneita persoonia!
Kokemusta myyntialalta saa olla mutta sitä ei tarvita, riittää että olet sanavalmis, ahkera ja voitonjanoinen.
Koulutamme sinut työhön ja tuemme sinua työssäsi kaikin mahdollisin keinoin. Haluamme tehdä jokaisesta huippumyyjän!
Tarjoamme kannustavan ja rennon työilmapiirin ja annamme mahdollisuuden kehittyä ja ansaita rahaa sekä kullanarvoista kokemusta. Ja pääset työskentelemään tärkeän koulukiusaamisen vastaisen työn parissa.
Työajat ovat joustavat, mutta pääsääntöisesti työskentelemme kahdessa vuorossa
aamuvuorossa 8:45-14:45 ja iltavuorossa 14:45-20:45 kuudentunnin vuoroilla jää aikaa myös omalle elämälle. Mahdollisuus. myös 37,5h viikkoihin

Työ on erittäin helppoa, koska koulutamme sinut täysin. Sinulta vaaditaan vain, oma- aloitteisuutta, keskustelutaitoa ja kykyä tulla monenlaisten ihmisten kanssa toimeen.

Toimistomme sijaitsee aivan Lappeenrannan keskustan kupeessa, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet kulkea töihin myös julkisilla kulkuvälineillä.

Tarjoamme: Kilpailukykyisen palkkamallin, perehdytyksen tuotteisiimme, rennon sekä viihtyisän työilmapiirin Lappeenrannan ydinkeskustassa. Jos mielenkiintosi heräsi, ota reippaasti yhteyttä meihin täyttämällä hakemuslomake osoitteessa www.rctgroup.fi/#rekry ja olemme sinuun yhteydessä. Käsittellemme hakemukset saapumisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti!

Web-osoite: http://www.rctgroup.fi Työnantaja: RCT Group Oy Sijainti: Raatimiehenkatu 17 C, 14- 15, 53100 LAPPEENRANTA Työajat: 2-vuorotyö Työ alkaa: 01.09.2016, tai sopimuksen mukaan Yhteystiedot: TRINIDAD RONI, Puh: 050 555 1145, roni@rctgroup.fi Täytä hakulomake osoitteessa www.rctgroup.fi/#rekry Palkkaamme uusia työntekijöitä hakemisjärjestyksessä, joten toimi nopeasti! Ilmoitus jätetty: 30.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Raatimiehenkatu 17 C, 14- 15, 53100 LAPPEENRANTA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut RCT Group Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta , osoitteessa Raatimiehenkatu 17 C, 14- 15, 53100 LAPPEENRANTA .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus