Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Raskaan kaluston myyjä Jyväskylään

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 30.08.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

RCT Group Oy etsii tiimiinsä huippumyyjiä tai huippumyyjiksi tähtääviä rahan ahneita persoonia! Kokemusta myyntialalta saa olla mutta sitä ei tarvita, riittää että olet sanavalmis, ahkera ja voitonjanoinen. Koulutamme sinut työhön ja tuemme sinua työssäsi kaikin mahdollisin keinoin. Haluamme tehdä jokaisesta huippumyyjän! Tarjoamme kannustavan ja rennon työilmapiirin ja annamme mahdollisuuden kehittyä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Lappeenranta myyntialan tehtävät Lappeenranta myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 30.08.2016 ja sen on julkaissut RCT Group Oy. Kyseessä on 2-vuorotyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 19.01.2017. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Lappeenranta .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus