Duunitori suosittelee
Myyntipäällikkö

Kahvikaveri

00900 - Helsinki

B2B myyntiedustaja

Scanvarm Oy

40400 - Jyväskylä

Myyjä

Lumixia Oy

33251 - Tampere

Etsimme valonlähde-/valaisintukkumyyjää

Lumixia Oy

Myyntipäällikkö / Account Manager, Digital Recruitment Marketing & Employer Branding

Duunitori

Hakaniemi (00530)

Varastotyöntekijöitä rengasvarastoon Leppäkoskelle

Adecco Finland

Finland

Ilmoitus jätetty 07.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan yritykseen koulutettavaa henkilöä, tavoitteena myyjä / varastotyöntekijä. Kyseessä Osaamisen ovi - osaajia yrityksiin koulutus. Työssäoppimisyritys : Ky Oiva Takala. Mikäli olet käytännönläheisen koulutuksen kautta kiinnostunut saamaan työpaikan ota yhteyttä, Ky OivaTakala/Maija Takala puh. 050 383 9961 tai sähköpostitse : [email protected] Koulutuksen pituus määräytyy aiemman koulutuksen/työkokemuksen perusteella. Työ koulutuksen jälkeen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Soini varastoalan tehtävät Soini myyntialan tehtävät Soini myyjät ja kassahenkilöt varastoalan tehtävät myyntialan tehtävät .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä / Varastotyöntekijä, on ilmoitettu mol -palvelussa 07.10.2016 ja sen on julkaissut Ky Oiva Takala. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 21.12.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Soini .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus