Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Oletko hyvä kuuntelija ja kokonaisuuksien visionääri? Hallitsetko suunnitteluohjelmat tietokoneella ja koet olevasi ennen kaikkea myyntihenkinen persoona? Nyt on tilaisuutesi.
Haemme Topi-keittiöille Vantaalle
YRITTÄJÄHENKISTÄ MYYJÄÄ TOTEUTTAMAAN KEITTIÖUNELMIA
Topi-keittiöt esittelevät asiakkailleen kotimaisia ja moderneja tuotteita. Yrityksen arvoihin kuuluu vakaus ja pitkäjänteinen työskentely. Heidän monipuoliseen toimintaansa kuuluu kokonaisuuden kattava keittiön-, kylpyhuoneen- sekä kodinhoitohuoneen kalusteiden, liukuovien ja säilytysratkaisujen suunnittelu. Suunnitteluprosessiin kuuluvat asiakaskäynnit, joissa on muistettava diskreettisyys ja tarkkuus, jotta asiakas saa laatua vastineeksi toivomuksilleen ilman ylimääräisiä toimenpiteitä.
Luonteeltasi olet oma-aloitteinen ja reipas jämäkällä kuluttajamyynnin asiantuntijan otteella. Opit uusia asioita nopeasti, olet hienovarainen ja kohtelias puhutellessa sekä asiakkaita että työkavereitasi.
Työhön kuuluu myös tarvittaessa viikonlopputyötä, joten on tärkeää että pystyt sitoutumaan työhösi.
Jätä meille hakemuksesi ja voit päästä osaksi menestyvää alan yritystä!

Työnantaja: RTK-Henkilöstöpalvelu Oy Sijainti: 01510, Vantaa, Suomi Yhteystiedot: Hilla Heiskari, Hilla.Heiskari@rtkpalvelu.fi Hakemukset: https://rtkhenkilostopalvelu.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=2578#form_start Ilmoitus jätetty: 13.10.2016 Haku päättyy: 09.11.2016 Ilmoituskanava: Uranus.fi

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 01510, Vantaa, Suomi

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Yrittäjähenkinen myyjä Vantaalle, on ilmoitettu Ur2nus.fi -palvelussa 13.10.2016 ja sen on julkaissut RTK-Henkilöstöpalvelu Oy. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 09.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 01510 - Vantaa , osoitteessa 01510, Vantaa, Suomi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa