Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Business Development Manager

Nebula Oy

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Leonidas on suosittu belgialainen suklaanvalmistaja, jonka suklaakonvehteja myydään yli 1400 liikkeessä maailmanlaajuisesti.

LCC Suklaapala Oy hakee Turkuun, Skanssin kauppakeskukseen Leonidas Chocolates & Caféen osa-aikaista myyjää joulusesonkiin. Työ mahdollisesti voi jatkua helmikuussa äitiysloman sijaisuutena.

Työtehtävässä menestyminen edellyttää iloista ja reipasta asiakaspalveluasennetta. Aiempi erikoiskahvikokemus tai kahvilakokemus sekä kokemus myyntityöstä on eduksi.
Hyvä englannin- ja ruotsinkielentaito on eduksi.

Kirjalliset hakemukset ansioluetteloineen pyydämme lähettämään mahdollisimman pian sähköpostitse osoitteeseen nina@suklaapala.fi

Web-osoite: http://www.suklaapala.fi Työnantaja: LCC Suklaapala Oy/Leonidas Chocolates & Café Skanssi Sijainti: Skanssinkatu 10, 20730 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: sop.muk. Yhteystiedot: Emme valitettavasti ehdi vastata puhelimitse tai sähköpostitse kyselyihin. nina@suklaapala.fi Hakemukset: nina@suklaapala.fi Ilmoitus jätetty: 11.10.2016 Haku päättyy: 25.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Skanssinkatu 10, 20730 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 11.10.2016 ja sen on julkaissut LCC Suklaapala Oy/Leonidas Chocolates & Café Skanssi. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 25.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Turku , osoitteessa Skanssinkatu 10, 20730 TURKU .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa