Duunitori suosittelee
15 palveluneuvojaa Ifille Espooseen

Saranen Consulting Oy

Espoo

Kokki

Restel Oy

Kuusamo

Kokki

Restel Oy

Hämeenlinna

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Etätyö, Tulostyösuoritekorvaus (ei kattoa), noin 11 kk määräaikainen työsuoritesopimus ja hyväntekeväisyysasialla. Eduksi luetaan asuminen Turunseudulla.

Hallitset avoimen lähdekoodin toimisto-ohjelmien käytön LibreOfficen, joka on ladattavissa ilmaisesti (Word2000, excel, powerpoint), pdf-asiakirjojen luonnin libreofficella, sekä sinulla on tulostin. Osaamiseen kuuluu, kuvien ottaminen markkinointia varten, kuvien liittäminen dokumentteihin ja asiakirjadokumentaation luontia: PDF, PowerPoint (Libreoffcien Presentation). Hallitset myös ihmiskontaktirajapinnat niin julkisesti kuin puhelimessa sekä sähköpostituksessa.

Vastuullasi on Karaokeliiton Ikäihmisten Virikerahastovarojen hankinta. Työ on pääasiassa soittelua erilaisten kampanijoiden avulla, sähköpostittelu ja mahdollista presentaation tekemistä yrityksille.

Karaokeliitto toimittaa työpuhelimen, jolla voit soittaa puhelut. Mahdollisesti järjestämme myös headsetin, jotta tietokoneen käyttö puhelinkeskustelujen aikana on helpompaa.

Työaika on joillakin yrityksillä 8-16:00 ja ravintola-alalla 12 - 21:00.

Työsuoritekorvaus maksetaan tuloksen mukaan kuukausittain niin kauan kuin yhdistyksen henkilökohtainen työsuoritekorvauskatto tavoitetaaan ja työsopimus on max 11 kk.

Voitte lähettää työsuoritehakemuksen suoraan yhdistyksen kotisivuilta: www.svkl.fi

Web-osoite: http://www.svkl.fi Työnantaja: Suomen Valtakunnallinen Karaokeliitto ry Sijainti: 20100 TURKU Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Jeremi Roivas, 0451144522, jeremi.roivas@svkl.fi Hakemukset: http://svkl.fi/tyopaikat/myyja-etatyo/ Ilmoitus jätetty: 08.09.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 20100 TURKU

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.09.2016 ja sen on julkaissut Suomen Valtakunnallinen Karaokeliitto ry. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 20100 - Turku , osoitteessa 20100 TURKU .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa