Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Haemme aktiivista ja oma-aloitteista myyjää Tampereen tavaratalon koti-lapset-urheilu -osastolle, vuorotteluvapaasijaisuuteen ajalle 1.12.2016-31.5.2017 22,5h/vko.

Odotamme sinulta innostusta myyntityöhön ja tuloksentekoon. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kohtaat jokaisen asiakkaan suurella sydämellä. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaidot sekä kyky työskennellä nopeatempoisessa työympäristössä. Haluat kehittyä työssäsi ja olet aidosti kiinnostunut osaston tuotteista. Arvostamme lasten kokomitoitusten hallintaa sekä aikaisempaa kokemusta myyntityöstä. Olet innokas oppimaan ja hyödyntämään myös myynnin tablettityökalua osana työtäsi, ja ymmärrät digitaalisten ratkaisujen merkityksen nykypäivän asiakaspalvelussa. Sinulla on mahdollisuus työskennellä vaihtelevissa työvuoroissa kaikkina kaupan aukioloaikoina kaikkina viikonpäivinä.

Kyseessä on vuorotteluvapaasijaisuus joten tehtävään palkatun henkilön tulee olla työttömänä työnhakijana TE -toimistossa. Lisätietoja www.mol.fi

Web-osoite: http://www.stockmann.com Työnantaja: Stockmann Oyj Abp Sijainti: 33100 TAMPERE Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.12.2016 Yhteystiedot: www.stockmann.com Hakemukset: http://www.stockmann.com Ilmoitus jätetty: 12.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 33100 TAMPERE

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 12.10.2016 ja sen on julkaissut Stockmann Oyj Abp. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 33100 - Tampere , osoitteessa 33100 TAMPERE .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa