Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 06.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haetaan yritykseen koulutettavaa henkilöä, myyjän työtehtäviin. Kyseessä Osaamisen ovi - osaajia yrityksiin koulutus. Työssäoppimisyritys : Huvila Ahti Oy. Mikäli olet käytännönläheisen koulutuksen kautta kiinnostunut saamaan työpaikan ota yhteyttä : Pekka Ojajärvi Puh: (06) 5281203 tai sähköpostitse : ah@ahtihuvila.fi. Tutustu yritykseen : www.ahtihuvila.fi Koulutuksen pituus määräytyy aiemman koulutuksen/työkokemuksen perusteella. Työ koulutuksen ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Soini myyjät ja kassahenkilöt Soini myyntialan tehtävät Soini myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Soini .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 06.10.2016 ja sen on julkaissut Huvila Ahti Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 28.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Soini .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa