Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Huhtahyvät Oy

Olemme kohta 30-vuotias perheyritys Kankaanpäässä ja työllistämme yli 60 henkilöä. Päätuotteitamme ovat salaatit, hyytelöt, meetvurstit ja kinkut. Otamme lähiaikoina ensimmäisenä Suomessa käyttöön uuden valmistusmenetelmän, joka mahdollistaa nokivapaan savustuksen ja aromikkaammat tuotteet. Samalla laajennamme tuotevalikoimaamme ja parannamme asiakkaidemme meiltä saamaa palvelua. Tämän vuoksi tarvitsemme lisää myyntivoimaa toimintaamme.

Etsimme myynnistä innostunutta, itsenäistä ja tavoitteellista myyjää (BtoB).

Tehtäviin kuuluvat nimettyjen asiakkaiden asiakassuhteiden suunnitelmallinen hoitaminen ja tuotteidemme menekin edistäminen vähittäiskauppaketjujen yksiköissä eri puolella Suomea. Myyjä laajentaa asiakkaan tuotevalikoimaa, neuvottelee yhdessä markkinointijohtajan kanssa tähän liittyviä sopimuksia sekä seuraa itsenäisesti sopimusten toteutumista.

Tehtävä vaatii innostusta matkatyöhön. Henkilön pitää nauttia paljon asiakastapaamisia sisältävästä työstä, jossa hän rakentaa ja hoitaa pitkäaikaisia asiakassuhteita. Tehtävässä tarvitaan hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja sekä yrittäjämäistä otetta työhön. Työssä tarvitaan myös oma-aloitteisuutta ja kykyä systemaattisten toimintatapojen toteuttamiseen.

Jos tiedät olevasi tällainen itsenäiseen ja systemaattiseen työhön sopiva, kuvausta vastaava henkilö, käy täyttämässä hakemuksesi www.go-on.fi/myyjä/huhtahyvät. Lisätietoja antaa Timo Virolainen, Go On Tampere p. 0400 836683 KE 19.10 klo 15.00-17.00 ja PE 21.10 klo 14:00-16:00

Web-osoite: http://www.go-on.fi Työnantaja: Go On Tampere Oy Sijainti: 38700 KANKAANPÄÄ Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: Marraskuu 2016 Yhteystiedot: Timo Virolainen, Puh: 0400 836 683, timo.virolainen@go-on.fi Ilmoitus jätetty: 15.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 38700 KANKAANPÄÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Tampere Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38700 - Kankaanpää , osoitteessa 38700 KANKAANPÄÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa