Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 15.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Huhtahyvät Oy Olemme kohta 30-vuotias perheyritys Kankaanpäässä ja työllistämme yli 60 henkilöä. Päätuotteitamme ovat salaatit, hyytelöt, meetvurstit ja kinkut. Otamme lähiaikoina ensimmäisenä Suomessa käyttöön uuden valmistusmenetelmän, joka mahdollistaa nokivapaan savustuksen ja aromikkaammat tuotteet. Samalla laajennamme tuotevalikoimaamme ja parannamme asiakkaidemme meiltä saamaa palvelua. Tämän vuoksi tarvitsemme lisää myyntivoimaa toimintaamme. Etsimme myynnistä ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Kankaanpää myyjät ja kassahenkilöt Kankaanpää myyntialan tehtävät Kankaanpää myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Kankaanpää .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 15.10.2016 ja sen on julkaissut Go On Tampere Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 17.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 38700 - Kankaanpää .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa