Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haussa 1-2 osa-aikaista, yhdistettyä erikoistarvikeliikkeen myyjää / hevosenhoitajaa. Osa työstä tapahtuu Jyväskylässä ja osa n. 40 km Jyväskylästä pohjoiseen Uuraisten ja Saarijärven rajalla. Jyvässeudun Ratsukkotarvike on erittäin voimakkaassa kasvussa oleva ratsastus- ja hevostarvikkeiden erikoisliike. Myymme laadukkaita erikoistarvikkeita yhdistettynä alan todelliseen osaamisen, joten myyjällä on oltava ehdottomasti ratsastusalan osaaminen, kokemus ja ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt Jyväskylä myyntialan tehtävät Jyväskylä myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Jyväskylä .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Talli Konstanze. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus