Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Haussa 1-2 osa-aikaista, yhdistettyä erikoistarvikeliikkeen myyjää / hevosenhoitajaa. Osa työstä tapahtuu Jyväskylässä ja osa n. 40 km Jyväskylästä pohjoiseen Uuraisten ja Saarijärven rajalla.

Jyvässeudun Ratsukkotarvike on erittäin voimakkaassa kasvussa oleva ratsastus- ja hevostarvikkeiden erikoisliike. Myymme laadukkaita erikoistarvikkeita yhdistettynä alan todelliseen osaamisen, joten myyjällä on oltava ehdottomasti ratsastusalan osaaminen, kokemus ja erikoistarviketuntemus. Työnkuvaan kuuluu asiakaspalvelu ja myynti verkossa, puhelimessa ja liikkeessä. Erinomaisen alaosaamisen lisäksi työ vaatii vankkaa asiakaspalvelutaitoa, paineensietokykyä ja joustavuutta, atk -näppäryyttä ja luotettavuutta. Plussaa venäjän kielen taito. Työajat sijoittuvat välille 10-21 joustavasti. Työvuorot ovat työntäyteisiä, ripeä ja erittäin huolellinen toiminta on edellytys onnistumiselle. Osa työstä on mahdollista suorittaa etätyönä omalla tietokoneella paikasta riippumatta.

Jyvässeudun Ratsukkotarvikkeen sisarliike Jyvässeudun Lemmikkitarvike palvelee pieneläinten omistajia. Työnkuvaan sisältyy jonkin verran myös pieneläintarvikkeiden myyntiä ja asiakaspalvelua. Huomattava etu työssä on työntekijän rescue -henkisyys, teemme paljon hyväntekeväisyystyötä kansainvälisesti kodittomien koirien ja muiden eläinten avustamiseksi.

Osa työnkuvasta on hevosten hoitoa. Työnkuvaan kuuluu tallista (Talli Konstanze) ja sen hevosista huolehtiminen oman työvuoron aikaan. Tallityövuorot ovat 2-5 tunnin mittaisia. Pitkä kokemus hevosten käsittelystä on edellytys työssä jaksamiselle ja turvalliselle työnteolle. Työ on täysin itsenäistä ja erittäin raskasta fyysisesti.

Työajat on sovittavissa joustavasti muiden työntekijöiden kanssa. Työvuorot voidaan sopia viikottain, joten työtä voi tehdä esimerkiksi opintojen kanssa. Työsopimukset tehdään työtuntimäärälle 0-30h / viikko. Todennäköinen työaika on 10-20 tuntia viikossa, joihin voi itse vaikuttaa. Koeaika 4kk. Mahdollisuus työllistyä kokopäiväisesti.

Palkkaus TES. Oman hevosen tuominen talliin on mahdollista.

Pyydän toimittamaan hakemukset sekä kaikki tiedustelut sähköpostitse. Emme ehdi vastata tiedusteluihin puhelimitse.

Web-osoite: http://www.jyvasseudunratsukkotarvike.net Työnantaja: Talli Konstanze Sijainti: 40100 JYVÄSKYLÄ Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: marraskuun lopulla/joulukuussa 2016 Yhteystiedot: Milla Welling, Puh: 0445146444, milla.welling@gmail.com Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 23:55 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: 40100 JYVÄSKYLÄ

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Talli Konstanze. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla 40100 - Jyväskylä , osoitteessa 40100 JYVÄSKYLÄ .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa