Duunitori suosittelee
Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Työpaikkakuvaus

Kattourakointimyyjä saa paikan. Olemme v. 2002 perustettu kattoalan yritys ja haemme nyt joukkoomme Etelä-Suomen alueelle myyjää. Tehtävänäsi on myydä yrityksemme tuotteita ja palveluja. Toimialaamme kuuluvat: kattojen pesut ja maalaukset, kattoremontit, sadevesijärjestelmät sekä kattoturvatuotteet ja niiden asennus. Jos koet myyntityön olevan sinun juttusi, niin ota yhteyttä.

Työnantaja: RKL Rintamäki Oy Sijainti: Työ useassa osoitteessa tai etätyö Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: heti Yhteystiedot: Rami Rintamäki, 0500841441, rami.rintamaki@rt-kouru.fi Ilmoitus jätetty: 31.08.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Työ useassa osoitteessa tai etätyö

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 31.08.2016 ja sen on julkaissut RKL Rintamäki Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee osoitteessa Työ useassa osoitteessa tai etätyö .

Yhteistyössä

opiskelupaikan tarjoaa Laurea

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa