Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 17.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme 2 myyntihenkilöä Seinäjoen toimipisteeseen. Tehtävässä onnistuminen vaatii ahkeraa luonnetta, tuloksellista asennetta ja sujuvia sosiaalisia taitoja. Tehtävänäsi on palvella asiakkaita myymälässä ja asiakkaiden luona. Esittelet ja myyt palveluitamme: House2-keittiöt, kylpyhuone- ja saunaremontit, Tulikivi-takat, sisustussuunnitelmat ja Laattapisteen tuotteet. Tehtävässä eduksi on ruotsin kielen taito. Oma auto on myös välttämätön. Löytyykö vahvuutesi ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Seinäjoki myyjät ja kassahenkilöt Seinäjoki myyntialan tehtävät Seinäjoki myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Seinäjoki .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut House2tuote Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 04.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Seinäjoki .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa