Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 08.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oletko myynti- ja asiakaspalveluhenkinen, positiivinen ja reipas kaupan alan ammattilainen tai sellaiseksi haluava? Haemme nyt kauppakeskus Myllyn Intersporttiin osa-aikaista urheiluvälinemyyjää. Pääasiallisesti tehtäväsi tulevat olemaan asiakaspalvelu, kassatyöskentely ja myyntityö. Odotamme sinulta: - Myynti- ja asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja - Yhteistyökykyisyyttä ja oma-aloitteisuutta, ja ennen kaikkea positiivista ja reipasta asennetta - Valmiutta ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Raisio myyjät ja kassahenkilöt Raisio myyntialan tehtävät Raisio myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Raisio .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 08.10.2016 ja sen on julkaissut Avoin yhtiö U & M Reivonen. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 22.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Raisio .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa