Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Olemme kirpputori, second hand shop ja outletmyymälä Porvoon keskustassa vanhan kaupungin kupeessa. Olemme perhe yritys joka etsii nyt joukkoihinsa yhtä täysi-ikäistä osa-aika työntekijää.

Odotamme asiakaspalvelu innokkuutta, ystävällisyyttä, joustavuutta ja stressinsieto kykyä. Olemme viimeisen kevään ja syksyn aikana nostaneet asiakasmäräämme ja on yllättävän kiireiisä päiviä tiedossa.

Työ on pääasiassa asiakaspalvelua, kassaa, tilittämistä, pöytien myymistä, sopimuksien kirjoittamista, yleistä järjestyksen pitoa.

Yhteydenotto mieluiten sähköpostilla.

Työnantaja: Vaatekori Oy Sijainti: Rihkamakatu 12, 06100 PORVOO Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: 01.11.2016, heti sopivan henkilön löydettyä Yhteystiedot: Marika Hell vaatekori@gmail.com Ilmoitus jätetty: 14.10.2016 Haku päättyy: 31.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Rihkamakatu 12, 06100 PORVOO

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Vaatekori Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo , osoitteessa Rihkamakatu 12, 06100 PORVOO .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa