Duunitori suosittelee
Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Ilmoitus jätetty 14.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Olemme kirpputori, second hand shop ja outletmyymälä Porvoon keskustassa vanhan kaupungin kupeessa. Olemme perhe yritys joka etsii nyt joukkoihinsa yhtä täysi-ikäistä osa-aika työntekijää. Odotamme asiakaspalvelu innokkuutta, ystävällisyyttä, joustavuutta ja stressinsieto kykyä. Olemme viimeisen kevään ja syksyn aikana nostaneet asiakasmäräämme ja on yllättävän kiireiisä päiviä tiedossa. Työ on pääasiassa asiakaspalvelua, kassaa, ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Porvoo myyjät ja kassahenkilöt Porvoo myyntialan tehtävät Porvoo myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Porvoo .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 14.10.2016 ja sen on julkaissut Vaatekori Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 31.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Porvoo .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa