Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Yritysmyyjiä ja tiiminvetäjä pienyritystiimin esimieheksi

Varma

Helsinki

Työpaikkakuvaus

Haussa myyntihenkinen kahvin ystävä!

Kaipaamme myymälätoteutuksiin supliikkeja henkilöitä, jotka eivät pelkää myyntihaasteita ja nauttivat asiakasrajapinnassa työskentelystä.

Etsimme työntekijöitä, jotka pystyvät sitoutumaan pitkällä tähtäimellä. Vuoroja 1-2 / viikko, työt ajoittuvat pääsääntöisesti ainakin lauantaille, lähes jokaisena viikkona. Loppuvuodesta tarjolla on myös arkivuoroja, etenkin perjantaisin, torstaisin ja maanantaisin. Kokemusta tuote-esittelystä / myynnin tehtävistä olisi oltava ennakkoon.

Kilpailukykyisen tuntipalkan lisäksi käytössä on palkitseva provisiojärjestelmä sekä kannustavia myyntikilpailuja.
Pakollinen ja palkallinen koulutuspäivä järjestetään Helsingissä marraskuun ensimmäisellä viikolla.

Jos siis sinä olet tämä positiivinen myyntitykki, niin lähetä mahdollisimman pian pieni infopaketti sinusta meille. Liitä mailiin mukaan CV:si tai lyhyt teksti josta käy ilmi aikaisempi kokemus mahdollisesta myyntityöstä. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hakemukset ja tiedustelut lähetetään osoitteeseen rekry@mktg.com. Laitathan sähköpostin aiheeksi "Urbaani kahvinystävä".

MKTG Finland Oy (entinen Irokeesi Oy) on Suomen johtava tapahtumaelämyksiä tarjoava yritys. Yritys on osa globaalia Dentsu Aegis Networkia sekä siihen kuuluvaa markkinointiviestinnän organisaatiota MKTG:tä.

Web-osoite: http://www.mktg.fi Työnantaja: MKTG Finland Oy Sijainti: Pori, 28100 PORI Työajat: muu osa-aikatyö Työ alkaa: marraskuussa Yhteystiedot: Hakemukset ja tiedustelut: rekry@mktg.com Ilmoitus jätetty: 17.10.2016 Haku päättyy: Toistaiseksi voimassa Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Pori, 28100 PORI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 17.10.2016 ja sen on julkaissut MKTG Finland Oy. Kyseessä on muu osa-aikatyö. Ilmoitus on toistaiseksi voimassa. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori , osoitteessa Pori, 28100 PORI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa