Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

B-to-B -myynnin ammattilainen

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 10.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme myyjää vakituiseen työsuhteeseen 20 tuntia/ viikossa. Odotamme sinulta kokemusta muodista ja asiakaspalvelutehtävistä, kaupallista näkemystä ja visuaalista silmää sekä innostusta ja asiantuntemusta asiakaspalveluun. Tarjoamme sinulle luotettavan työpaikan kasvavassa ja vakavaraisessa yrityksessä, viihtyisän ja nuorekkaan työympäristön sekä mahdollisuuden edetä urallasi. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 23.10.2016 mennessä....

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Pori myyjät ja kassahenkilöt Pori myyntialan tehtävät Pori myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Pori .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 10.10.2016 ja sen on julkaissut Halonen - Pori Oy. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 23.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Pori .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa