Duunitori suosittelee
Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Asiakaspalvelupäällikkö

VV-Autotalot Oy

Vantaa

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Oulu

Myyntiagentti

Teleperformance Nordic Tampere

Tampere

Myynti-insinööri / Tuotekehityspäällikkö

Chemigate Oy

Finland

Työpaikkakuvaus

Etsimme työntekijää liikkeeseemme Urban Life & Coffee. Oletko positiivinen, palveluhenkinen ja energinen? Rakastatko kahvia ja sisustamista? Silloin olet ehkä etsimämme henkilö. Tarjoamme osa-aikatyötä tunnelmallisessa työilmapiirissä. Aikaisempi kokemus kahvila/ palvelualalta plussaa, mutta ei vaatimus.

Kysy lisää kassalta!

Työnantaja: CountryStyle Finland Ab Sijainti: Otto Malminkatu 12, 68600 PIETARSAARI Työajat: osapäivätyö Työ alkaa: sopimuksen mukaan Ilmoitus jätetty: 19.10.2016 Haku päättyy: 30.10.2016 00:00 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Otto Malminkatu 12, 68600 PIETARSAARI

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 19.10.2016 ja sen on julkaissut CountryStyle Finland Ab. Kyseessä on osapäivätyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Jakobstad , osoitteessa Otto Malminkatu 12, 68600 PIETARSAARI .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa