Duunitori suosittelee
Asiakaspalvelija

Dieta Oy co Studentwork

Helsinki

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Kuorma-automyyjä

Volvo Finland Ab

Turku

Varaosamyyjä

VV-Autotalot Oy

Espoo

Kattoremonttimyyjä, 1 PAIKKA

Värväämö

Finland

Ilmoitus jätetty 29.09.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Haemme asiakaspalvelu- ja sidontataitoista floristia/puutarhuria, jouluksi 2016 sesonkityöntekijäksi. Tehtäviin kuuluu asiakaspalvelu/myyntityö, myymälän kunnossapito ja sidontatöiden tekoa. Työn kesto noin 2-4 viikkoa. Lähetä vapaamuotoinen hakemus 30.10.2016 mennessä osoitteeseen diia@diia.fi...

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Orimattila myyjät ja kassahenkilöt Orimattila myyntialan tehtävät Orimattila myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Orimattila .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 29.09.2016 ja sen on julkaissut Kukkakauppa ja Hautapalvelu Diia Oy. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.10.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Orimattila .

Yhteistyössä

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa