Duunitori suosittelee
Aluepäällikkö

Freudenberg Home and Cleaning Solutions Oy

Jyväskylä

Avainasiakasmyyjä

SHT-Tukku Oy co Sihti

Punkalaidun

Myyntipäällikkö

Eckes-Granini Finland Oy Ab / co Mercuri Urval

Turku

Yritysmyyjä

Värväämö

Tampere

Media-asiantuntija digimyyntiin

Fonecta

Turku

Mastermyyjä

Volvo Finland Ab

Vantaa

Ilmoitus jätetty 09.10.2016

Pahoittelut, haku tähän avoimeen työpaikkaan on päättynyt

Oy Automotive Technology Europe Ltd (TPMS-Finland) etsii ahkeria ja yrittäjähenkisiä myyjiä. Myymme pääasiassa rengaspainevalvontajärjestelmää raskaalle kalustolle. Asiakkaitamme ovat mm. Neste Oilin, Olvin, VR-transpointin ja monen muun kuljetusyrityksen alihankkijat. Tehtäväsi on varata eli buukata käynti asiakkaalle ja myydä järjestelmäämme asiakkaalle. Työpuhelimen saat meiltä. Autosta ja B-ajokortista on hyötyä. Mikäli sinulta ei ......

Ei hätää, katso muita avoimia työpaikkoja. Kokeile esimerkiksi hakuja myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt Nurmijärvi myyntialan tehtävät Nurmijärvi myyjät ja kassahenkilöt myyjät ja kassahenkilöt myyntialan tehtävät Nurmijärvi .

Avoimet työpaikat

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Automotive Technology Europe Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus