Duunitori suosittelee
TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Tampere

TV- ja viihdepalvelumyyjä

DNA Oy

Rovaniemi

Aluemyyntipäällikkö, Pohjois-Suomi

Uponor Infra Oy

Oulu

Aluemyyntipäällikkö

Ensto Oy

Kuopio

Valovoimaisia asiakaspalvelijoita

Feel Vegas Club Kuopio

Kuopio

Myyntipäällikkö

Tikkurila co HRS Advisors

Vantaa

Työpaikkakuvaus

Oy Automotive Technology Europe Ltd (TPMS-Finland) etsii ahkeria ja yrittäjähenkisiä myyjiä. Myymme pääasiassa rengaspainevalvontajärjestelmää raskaalle kalustolle. Asiakkaitamme ovat mm. Neste Oilin, Olvin, VR-transpointin ja monen muun kuljetusyrityksen alihankkijat.
Tehtäväsi on varata eli buukata käynti asiakkaalle ja myydä järjestelmäämme asiakkaalle. Työpuhelimen saat meiltä. Autosta ja B-ajokortista on hyötyä. Mikäli sinulta ei autoa löydy, voidaan sellainen järjestää.
Pohjapalkkaa ei ole vaan uskomme tuntuvaan provisioon. Aiempaa myyntikokemusta ei tarvitse olla, me koulutamme sinut tehtävään. Töitä on mahdollista tehdä etänä. Sinun ei tarvitse tulla joka aamu toimistolle jos et halua. Yhteisiä kokouksia toki pidetään silloin tällöin tärkeistä asioista.

Kerro työhakemuksessa itsestäsi, harrastuksestasi, aiempi työkokemus (jos on). Työhakemus voi olla hyvin vapaamuotoinen. Muista kuitenkin, että tärkeää on myydä ensimmäiseksi itsesi.

Web-osoite: http://www.tpmsfinland.fi Työnantaja: Oy Automotive Technology Europe Ltd Sijainti: Kaanaantie 46, 01800 KLAUKKALA Työajat: kokoaikatyö Työ alkaa: 17.10.2016, Sopimuksen mukaan Yhteystiedot: Miika Eronen +358503233358 miika.eronen@tpmsfinland.fi Ilmoitus jätetty: 09.10.2016 Haku päättyy: 30.11.2016 23:59 Ilmoituskanava: mol

Työpaikan sijainti kartalla

Osoite: Kaanaantie 46, 01800 KLAUKKALA

Ilmoitus


Tämä työpaikka, Myyjä, on ilmoitettu mol -palvelussa 09.10.2016 ja sen on julkaissut Oy Automotive Technology Europe Ltd. Kyseessä on kokoaikatyö. Ilmoituksen hakuaika umpeutuu 30.11.2016. Työpaikka sijaitsee paikkakunnalla Nurmijärvi , osoitteessa Kaanaantie 46, 01800 KLAUKKALA .

Katso myös nämä työpaikat

Ilmoitus

Seuraa Duunitoria

Uutta Duunitorilla

Työnantajalle

Duunitorilla tavoitat työnhakijat tehokkaalla työpaikkailmoituksella ja houkuttelevalla employer brandingilla. Eikä siinä vielä kaikki. Jos uusi osaaja on kiven alla, kartoitamme potentiaaliset henkilöt suorahaun keinoin.

Jätä ilmoitus Lue lisää

Ilmoitus

Rentoudu työnhaun ohessa